Online beleving voor Centaur Trails

Op de rug van een paard kun je gemakkelijk buiten de gebaande paden treden, en kom je dichter bij de natuur. Een prachtige beleving, die we ook over probeerden te brengen bij het bouwen van de website voor ruiterreisbureau Centaur Trails.

Ontmoet Centaur Trails

Centaur Trails heeft een passie voor paarden en reizen. Volgens mede-oprichtster Aly is te paard de ultieme manier om de wereld te verkennen. Vanuit die gedachte bieden ze daarom talloze reizen aan, waarbij je letterlijk de veelal ongerepte natuur van de wereld van dichtbij kunt bekijken. Of je nou nog nooit op een paard hebt gezeten of er al jarenlang ervaring mee hebt: voor ieder is er wat wils. 

Online beleving 

Al sinds oudsher gebruiken wij als mens paarden om ons te vervoeren. Zelfs in de huidige maatschappij kun je op de rug van een trouw ros zo buiten de gebaande paden treden. Ware vrijheid, als het ware. Een trektocht door IJsland, in galop door de steppen van Mongolië of te paard over het Andesgeberte naar Argentinië…  De vakanties van Centaur Trails laten je wereldwijd de ultieme vrijheid ervaren. 

Dit gevoel van vrijheid en het beleven van prachtige landschappen brengen we in de website tot leven door de fotografie van de reizen centraal te zetten. Oogstrelende natuurfoto’s schetsen de omgeving waar reiziger en paard kunnen ronddwalen, terwijl iedereen door het uitgebreide zoeksysteem zijn eigen route naar zijn of haar ultieme droomvakantie kan uitstippelen. 

Het resultaat

Samen met Centaur zijn we trots op het resultaat en we zetten een grote sprong in de online positionering van het bedrijf. Mede-oprichtser Aly verwoord de samenwerking als volgt: 

Toen wij op zoek gingen naar een bedrijf om een nieuwe website voor ons te bouwen, hebben we met een aantal partijen gesproken. Bij Compion hadden we direct een erg positief gevoel. Het gesprek was persoonlijk en er werd vanaf het begin goed meegedacht. Al tijdens het eerste gesprek waarin wij aangaven wat onze wensen waren, kwam Geert met goede ideeën die onze plannen aanvulden.

In iedere fase van het proces was er genoeg ruimte voor onze opmerkingen en inbreng en werden de nodige aanpassingen gedaan. Regelmatig kwamen er zaken naar voren waar wij in eerste instantie niet over nagedacht hadden of waar we toch wijzigingen wilden aanbrengen en ook dan werd er meegedacht over praktische en haalbare oplossingen. Als er zich problemen voordeden stond Geert op ieder moment van de dag klaar om dit op te lossen en vragen te beantwoorden, erg fijn!

We zijn heel tevreden over de samenwerking. Onze vragen en ideeën werden altijd serieus genomen en mocht iets niet haalbaar zijn, dan werd er altijd naar een alternatieve oplossing gezocht. We zijn erg blij met het eindresultaat. De website is overzichtelijk en praktisch om mee te werken maar ziet er vooral heel mooi uit! Compion begreep waar de kracht van ons product zit en heeft daar goed gebruik van gemaakt in het ontwerp van de site. We zouden Compion zeker aanraden! Als je op zoek bent naar een persoonlijke benadering en een bedrijf dat met je meedenkt hoef je niet verder te kijken.

Aly van der Meulen (Mede-oprichtster Centaur Trails)

Ontdek zelf ook de wereld te paard en bekijk of er alvast een reis voor jou tussen zit op centaurtrails.com

Klaar voor jouw nieuwe online beleving?

Geert helpt je graag verder!
Mail Geert of bel Geert