Compion bestaat 10 jaar; tijd om te trakteren!

Bij een feestjaar horen traktaties en die delen we met alle liefde uit! Dit doen we dit jaar niet op één, maar op maar liefst 10 verschillende manieren. Zo vieren we dit jubileumjaar met acties voor ons team en opdrachtgevers, een actie voor goede doelen en verschillende winacties voor organisaties die hiervoor inschrijven!

Kans maken op onze prijzen kan eenvoudig door je in te schrijven voor Comp10n. We houden je dan op de hoogte over alle acties én je doet als organisatie ook nog eens automatisch voor het hele jaar mee. Kans maken op prijzen was nog nooit zo makkelijk. Vier je mee?

Ik wil winnen, schrijf mij in

10 jaar? Was Compion niet net geboren?  

Dat klopt! De naam Compion is in 2019 geboren, maar als bedrijf bestaan we al sinds 2011. Hoe komt dit? En hoe kijken we naar de toekomst? Je leest het in het interview met ondernemers Geert en Karinus.

Vier dit feestjaar met ons mee   

Team Compion maakt er dit jaar graag met jou een feestje van, of je nu opdrachtgever bent of niet! We hebben als communicatiebureau niet voor niets ‘succes vier je samen’ al jaren als een van onze kernwaarden.

Schrijf je in voor onze Comp10n mail en loot automatisch mee met de verschillende acties tijdens het hele jaar. Nieuwsgierig hoe we dit jaar gaan vieren? Je vindt onder het inschrijfformulier alvast een kleine preview.

Schrijf je in voor Comp10n en maak kans op gratis advies uren! 

  • Wij zijn Compion, wie ben jij?
  • Zo kunnen we je makkelijk op te hoogte houden.

Dit zijn onze 10 viermomenten

Deze actie is inmiddels afgelopen en de winnaars zijn gekozen. Doe je mee aan onze volgende actie?
De winnaars van deze actie zijn inmiddels bekend. Doe je mee aan onze volgende actie?
Deze actie loopt, je kunt een goede doel tot 8 oktober aanmelden.
De winnaars van deze actie zijn inmiddels bekend. Doe je mee aan onze volgende actie?

Wil je graag contact over Comp10n?

Geert helpt je verder!
Mail Geert of bel Geert