Compion en Fortuin slaan handen communicatief ineen

Compion gaat het komende jaar een samenwerking aan met pepermuntfabrikant Fortuin! Wij gaan het komende jaar hun online aanwezigheid vernieuwen, en ondersteunen bieden bij al hun vraagstukken omtrent online positionering. 

Ontmoet Fortuin

Fortuin is marktleider op het gebied van frisse adem. Zo zijn zij bedenker van het welbekende Wilhelmina-pepermunt (ooit bedacht met toestemming van het koningshuis voor oud-koningin Wilhelmina in 1892, toen zij nog een meisje van twaalf was) en produceren ze die harde vruchtenhartjes met korte zinnetjes. Fortuin is in 1842 opgericht en kent zijn oorsprong in het Friese Lemmer. Inmiddels is het gesitueerd in Dokkum, nog altijd onder hun oorspronkelijke naam: Fortuin Dockum.  

Stappen zetten

Als hun partner op dit gebied, gaat Compion druk aan de slag om stappen te zetten in de communicatie. We nemen vraagstukken omtrent hun huidige website onder handen en gaan aan de slag met de branding en positionering van hun merken. 

We gaan de samenwerking met een frisse adem tegemoet! Eerder sloten we ook al een compionschap af met Hellema, een partner van Fortuin. De komende tijd houden we jullie op de hoogte van de vorderingen! 

Ook marktleider worden in jouw branche?

Karinus helpt je graag verder!
Mail Karinus of bel Karinus