Win! Gratis website-advies van Jelle

Compion bestaat dit jaar 10 jaar en daarom trakteren we onder andere op gratis advies. Ditmaal geven we 5x de kennis van onze developer Jelle weg!  

Als jij dit wint, analyseert Jelle jouw website. Hierbij let hij op de structuur, veiligheid, snelheid en mogelijke optimalisaties. En heb je zelf al vragen hierover liggen, dan beantwoordt hij ze graag. 

Win je het gratis advies van Jelle, dan krijg je 

  • Een doorloop van de volledige website op een aantal cruciale punten en een passend advies voor een goed werkende website.
  • Verbeterpunten voor jouw website op technisch vlak. Bijvoorbeeld de snelheid, gebruiksvriendelijkheid, mobiele weergave, etc.

Liever antwoord op een specifieke vraag (die binnen een uur geanalyseerd en beantwoord kan worden)? Ook hier weet Jelle raad mee!

Kans maken op deze gratis website-optimalisatie?    

Schrijf je dan voor 1 november in via het formulier hieronder. Je loot hiermee automatisch mee met onze andere winacties! Op 3 november krijgen de winnaars persoonlijk bericht en maken we ze bekend via onze socials. 

Comp10n winactie

  • Wij zijn Compion, wie ben jij?
  • Zo kunnen we je makkelijk op te hoogte houden.

Over Jelle en Compion  

Jelle is dé computernerd van Compion. Hij houdt zich bezig met het ontwikkelen van toffe websites voor onze opdrachtgevers zoals Smoeltjes, Rooftop Merckt en Scheideninfriesland. Hij maakt deel uit van een team gedreven professionals, die fluitend naar het werk gaan.

Het creatieve bloed stroomt bij Compion altijd door de aderen, jubileumjaar of niet. De behoefte van de doelgroep zit altijd in ons hoofd, voor welke opdrachtgever we ook werken. Dit leidt tot unieke en doeltreffende communicatieoplossingen.

Compion trakteert

Compion bestaat dit jaar tien jaar en daarom vieren we feest. Dat doen we door onze teamleden weg te geven, maar ook met andere leuke acties. Nieuwsgierig naar de rest?

Vragen over deze winactie?

Geert helpt je graag verder
Mail Geert of bel Geert