Unieke kerstkaarten op maat gemaakt

De afsluiting van het jaar is elke keer weer een mooie tijd om terug te blikken. Een mooi moment om je personeel, zakelijke relaties en/of klanten te laten weten dat dat je aan hen denkt. Dat kun je doen door je dankbaarheid uit te spreken, of met een gebaar zoals bijvoorbeeld een kerstkaart. Of beide. Hier helpen wij jou graag bij. Met onze buitengewone mogelijkheden maken we van jouw kerstkaarten een cadeautje.

Waarom via Compion

Wij maken van jouw kerstkaarten een écht uniek exemplaar. Onze ontwerpers gaan samen met jou in overleg om vervolgens het perfecte cadeau te ontwerpen. Wij denken buiten de kaders; van opvallende druktechnieken tot geurkaarten om andere zintuigen aan te spreken. Of het nu een kaart, een wijndoos of adventskalender is, niets is ons te gek. Wij zorgen dat jouw zakelijke relaties weten dat zij op nummer 1 staan.

De unieke kerstkaart als ideaal relatiegeschenk

Een bijzondere en unieke kerstkaart laat jouw relaties weten dat je aan hen denkt en hen op een persoonlijke manier prettige feestdagen toewenst. Je blikt samen terug op alle momenten die jullie het afgelopen jaar hebben beleefd.

  • We ontwerpen hét perfecte geschenk voor jouw relaties
  • Al jouw wensen in één geschenk
  • Talloze mogelijkheden

Enkele voorbeelden om de breedheid van de mogelijkheden te laten zien

Wij maken gebruik van de mooiste druktechnieken. Gouden, zilveren of lichtgevende inkt? Duurzame kaarten? Wij laten jouw kerstkaart stralen!

Is een kerstkaart niet genoeg? We denken graag mee met hét unieke kerstgeschenk vol attentiewaarde.

Bijvoorbeeld een unieke geschenkdoos waarmee jij jouw waardering voor je relatie niet onder stoelen of banken steken.

Voor elk bedrijf is er een passend cadeau. En vergeet niet dat bij ons niets te gek is!

Voor verschillende opdrachtgevers pakken we dit al aan. Ook voor jou? Samen sparren we over de talloze mogelijkheden en geven we jouw relaties een lichtpuntje in de donkere tijden.

Offerte aanvragen voor kerstkaarten

Interesse in ons aanbod aan kerstkaarten? We denken graag met je mee! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Karinus vertelt je meer over de unieke mogelijkheden!
Mail Karinus of bel 058 – 203 8076