NEW YORK, NEW YORK (en BOSTON)

Friso en Geert gaan deze week hun American Dream achterna! Ze zijn – as we speak – in New York en Boston. Waarom? Om te ontdekken hoe ze met Brain Fuel de Amerikaanse markt op kunnen. Want als je een internationaal product hebt, moet je die ook internationaal op de markt kunnen zetten! Een ouderwetse handelsmissie dus, op uitnodiging van het Nederlands consulaat van de twee steden.

Brain Fuel werd op een tweedaagse beurs heel goed ontvangen. Geert: “Hier spraken we met veel partijen die heel enthousiast reageerden op Brain Fuel. Drie warme leads namen we mee naar huis!”

Samen met 9 andere Nederlandse ondernemingen rennen ze van sessie naar gesprek en van pitch naar conferentie. Friso: “We hebben hele coole bedrijven gesproken, zoals Massachusetts Institute of Technology (MIT), edX en IBM. Daar namen we een kijkje in de keuken: wat voor stappen maken grote organisaties en hoe innoveren zij? Ontzettend interessant!”

Bekijk in het filmpje tot slot Friso’s extreem Amerikaanse pitch tijdens het evenement Learn Lounge. Dit is hoe we Amerikaanse investeerders, ondernemers en mogelijke partners voor Brain Fuel winnen. Isn’t it amazing?!

We’ll be back, America!

https://www.facebook.com/onlinemediakoffer/videos/1856037217800512/