Ontdek ons

Wij zijn Compion, jouw communicatiepartner

Gedreven professionals, die fluitend naar het werk gaan; dat zijn wij. Het creatieve bloed stroomt door onze aderen. De behoefte van de doelgroep zit altijd in ons hoofd. Dit leidt tot unieke en doeltreffende communicatieoplossingen. Wij gaan voor trouwe partnerschappen, waarin we elkaar écht kennen.

De kern van ons compionschap

Ontmoet hier onze waarden, team en cultuur. Zo weet je direct of wij bij jou passen. Durf je deze hechte verbintenis toch niet aan? Dan helpen we je natuurlijk graag de juiste partij te vinden. Zo zijn we dan ook wel weer.

Jij krijgt altijd kwaliteit

Wij streven áltijd naar de beste kwaliteit voor jouw doelgroep. We gaan voor minimaal een 9 (en stiekem voor een 10)! Met al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van branding en communicatie, weten we precies wat we doen.

Wij vinden er altijd wat van

Jij vraagt, wij denken mee en dan pas draaien we. Met je mee, óf er tegenin. Wij zijn nuchter en eigenzinnig, zoals het noorderlingen betaamt. Wij zijn kritisch op onszelf, het vak en op onze samenwerkingen. Zo creëren we een eerlijke en duurzame relatie, waarin we blijven ontwikkelen en verbeteren.

Je hoort van ons

Als Compion houden we onze ogen en oren voor je open, ook als je er niet om vraagt. Valt ons iets op? Je hoort het direct! Hebben we een leuk idee? Wij hangen aan de lijn! Zo houden we jouw communicatie optimaal én actueel.

Liefde voor het vak

Van uitdagende communicatiedoelen tot last-minute realisaties: elke opdracht geeft ons energie. Iets dat we graag combineren met de gezelligheid van foute muziek, goede koffie en uitstekend gezelschap. Geniet met ons mee, de deur van ons kantoor staat open!

Blik op de toekomst

Wij gaan voor trouwe samenwerkingen en toekomstgerichte oplossingen. Met jouw visie in het vizier, zetten we vandaag nog de eerste stap. Tijdens de weg vooruit houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. We gaan voor een duurzame relatie, met jou en met Moeder Aarde.

Wij zijn betrokken

Wij kennen jou, je organisatie én je doelen. En jij kent ons, daar zorgen wij voor. We houden van persoonlijk contact en successen vieren we samen. Zo ondersteunen en ontzorgen we je op de manier die bij jou past. Jij. Wij. Compions.

Ons team Dit zijn jouw partners

Dit zijn wij: een groep enthousiaste professionals, met heel veel liefde voor het vak. Een gelukkig team is één van onze eerste prioriteiten (als het niet de allereerste is). Dit heeft natuurlijk ook zijn weerslag op jou, als opdrachtgever. Want een enthousiast en betrokken team betekent nóg betere resultaten!

Specialist in online communicatie. Met zijn nuchtere helicopterview heeft Geert de touwtjes van ieder communicatieproces stevig in handen.
Geert Kuurstra Mede-eigenaar, adviseur [email protected]
Onze expert op het gebied van corporate branding. Ontwikkelt overtuigende creatieve concepten en creëert krachtige visuele identiteiten.
Karinus Rauwerda Mede-eigenaar, adviseur [email protected]
Marijke is de expert in communicatie en journalistiek. Hierdoor is ze dé detective van het team te noemen. Voordat je het weet, heeft ze alles van top tot teen uitgeplozen en geschreven in de mooiste woorden.
Marijke de Jong Communicatiemedewerker, detective [email protected]
Wilmer is altijd opzoek naar de beste manier om jouw bedrijf in de markt te zetten. Hij praat in conversies en eet data als lunch.
Wilmer de Groot Marketeer, googlelaar [email protected]
Met haar kennis van content weet Jillian precies wat je publiek wil zien. Voor LinkedIn, Instagram of TikTok: de content die ze maakt, sluit perfect aan bij jouw bedrijf én je doelgroep.
Jillian Snabilié Social media content creator, contentknutselaar [email protected]
Als dé filmfanaat van ons team heeft Justin de missie om de mooiste beelden te schieten en deze perfect te monteren. Hij gebruikt zijn beeldperfectionisme om het mooiste video- en animatiewerk voor jou te creëren.
Justin Wismeijer Video content creator, filmfanaat [email protected]
Jeroen schrijft in codetaal en puzzelt als codekraker de mooiste websites in elkaar. Hij duikt graag in nieuwe technieken om websites naar een hoger niveau te tillen.
Jeroen de Wit Web developer, codekraker [email protected]
Redmer maakt alles wat klikbaar is visueel aantrekkelijk. Met doeltreffende webdesigns zorgt hij voor de juiste gebruikerservaring voor websitebezoekers.
Redmer de Boer Digital designer, ervaringsdeskundige [email protected]
Check, check, dubbelcheck. Met haar kritische blik heeft Marije de kleinste spel- en taalfoutjes in mum van tijd te pakken en weet ze elke tekst te vangen in de juiste tone of voice.
Marije Burger Copywriter, seriewoordenaar [email protected]
Als dé computernerd van Compion, weet Jelle alles over code en gebruiksvriendelijkheid. Een effectieve website of webshop levert hij dan ook in een handomdraai!
Jelle van der Heijde Front-end developer, computernerd [email protected]
Sanne maakt met haar oog voor detail van alles een plaatje. Van beursstand tot brochure, haar ontwerpen passen altijd perfect.
Sanne van der Heide Designer, papierspecialist [email protected]
Dianne zorgt ervoor dat alle zaken rondom administratie en HR vlot verlopen. Met een scherp oog voor detail én kennis van personeelszaken, kunnen wij op haar rekenen! Of het nu gaat om het beheren van documentatie of het oplossen van personeelsvraagstukken, Dianne staat altijd paraat.
Dianne Lageveen Administratief en HR medewerker, luisterend oor [email protected]
Of het nu gaat om het vertellen van een verhaal, het promoten van een product, of het delen van kennis, Thijs kan het allemaal. Met zijn creativiteit brengt hij al zijn teksten tot leven. Hij weet precies hoe hij de passende toon moet vinden!
Thijs Dierdorp Copywriter, woordkunstenaar [email protected]
Nynke zorgt altijd voor het juiste gevoel. Ze zet woorden om in creatieve en onderbouwde teksten. Perfect passend bij de sfeer en boodschap van de opdrachtgever.
Nynke Bruinsma Communicatiemedewerker, sfeerschrijver [email protected]
Hilda heeft een frisse blik op communicatie. Ze is een kei in het schrijven van teksten en met haar creatieve geest komt ze altijd met goede ideeën.
Hilda Weidenaar Stagiair Communicatie, woordenschat [email protected]
Jorik is een talent als het gaat om het maken van foto/video content. Met een scherp oog voor beeld en een passie voor visuele storytelling, transformeert Jorik concepten in meeslepende visuele ervaringen.
Jorik Wessels Stagiair Communication & Multimedia Design, beeldkunstenaar [email protected]

Meer van onze sfeer proeven?

Via Instagram geven we geregeld een kijkje achter de schermen. Zo leer je ons alvast veilig vanaf een afstandje kennen. Bevalt het? Volg dan ons kanaal of nog beter: loop eens binnen!