Ontdek ons

Wij zijn Compion, jouw communicatiepartner

Gedreven professionals, die fluitend naar het werk gaan; dat zijn wij. Het creatieve bloed stroomt door onze aderen. De behoefte van de doelgroep zit altijd in ons hoofd. Dit leidt tot unieke en doeltreffende communicatieoplossingen. Wij gaan voor trouwe partnerschappen, waarin we elkaar écht kennen.

De kern van ons compionschap

Ontmoet hier onze waarden, team en cultuur. Zo weet je direct of wij bij jou passen. Durf je deze hechte verbintenis toch niet aan? Dan helpen we je natuurlijk graag de juiste partij te vinden. Zo zijn we dan ook wel weer.

Jij krijgt altijd kwaliteit

Wij streven áltijd naar de beste kwaliteit voor jouw doelgroep. We gaan voor minimaal een 9 (en stiekem voor een 10)! Met al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van branding en communicatie, weten we precies wat we doen.

Wij vinden er altijd wat van

Jij vraagt, wij denken mee en dan pas draaien we. Met je mee, óf er tegenin. Wij zijn nuchter en eigenzinnig, zoals het noorderlingen betaamt. Wij zijn kritisch op onszelf, het vak en op onze samenwerkingen. Zo creëren we een eerlijke en duurzame relatie, waarin we blijven ontwikkelen en verbeteren.

Je hoort van ons

Als Compion houden we onze ogen en oren voor je open, ook als je er niet om vraagt. Valt ons iets op? Je hoort het direct! Hebben we een leuk idee? Wij hangen aan de lijn! Zo houden we jouw communicatie optimaal én actueel.

Liefde voor het vak

Van uitdagende communicatiedoelen tot last-minute realisaties: elke opdracht geeft ons energie. Iets dat we graag combineren met de gezelligheid van foute muziek, goede koffie en uitstekend gezelschap. Geniet met ons mee, de deur van onze koepel staat open!

Blik op de toekomst

Wij gaan voor trouwe samenwerkingen en toekomstgerichte oplossingen. Met jouw visie in het vizier, zetten we vandaag nog de eerste stap. Tijdens de weg vooruit houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. We gaan voor een duurzame relatie, met jou en met Moeder Aarde.

Wij zijn betrokken

Wij kennen jou, je organisatie én je doelen. En jij kent ons, daar zorgen wij voor. We houden van persoonlijk contact en successen vieren we samen. Zo ondersteunen en ontzorgen we je op de manier die bij jou past. Jij. Wij. Compions.

Ons team Dit zijn jouw partners

Dit zijn wij: een groep enthousiaste professionals, met heel veel liefde voor het vak. Een gelukkig team is één van onze eerste prioriteiten (als het niet de allereerste is). Dit heeft natuurlijk ook zijn weerslag op jou, als opdrachtgever. Want een enthousiast en betrokken team betekent nóg betere resultaten!

Specialist in online communicatie. Met zijn nuchtere helicopterview heeft Geert de touwtjes van ieder communicatieproces stevig in handen.
Geert Kuurstra Mede-eigenaar, adviseur 06-18044356 geert@compion.nl
Onze expert op het gebied van corporate branding. Ontwikkelt overtuigende creatieve concepten en creëert krachtige visuele identiteiten.
Karinus Rauwerda Mede-eigenaar, art-director 06-14935866 karinus@compion.nl
Wilmer is altijd opzoek naar de beste manier om jouw bedrijf in de markt te zetten. Hij praat in conversies en eet data als lunch.
Wilmer de Groot Online marketeer, googlelaar wilmer@compion.nl
Sanne maakt met haar oog voor detail van alles een plaatje. Van beursstand tot webdesign, haar ontwerpen passen altijd perfect.
Sanne van der Heide Designer, papierspecialist sanne@compion.nl
Marijke is de expert in communicatie en journalistiek. Hierdoor is ze dé detective van het team te noemen. Voordat je het weet, heeft ze alles van top tot teen uitgeplozen en geschreven in de mooiste woorden.
Marijke de Jong Communicatiemedewerker, detective marijke@compion.nl
Als dé computernerd van Compion, weet Jelle alles over code en gebruiksvriendelijkheid. Een effectieve website of webshop levert hij dan ook in een handomdraai!
Jelle van der Heijde Front-end developer, computernerd jelle@compion.nl
Fenna tovert graag met woorden voor de allerbeste tekst. Ze ontwikkelt content en stuurt projecten op magische wijze aan.
Fenna Terpstra Communicatiemedewerker, teksttovenaar fenna@compion.nl
Perry zet altijd en overal de gebruiker centraal. Hij gebruikt zijn vormgevingservaring voor eigentijdse, creatieve en doelgerichte designs.
Perry Martens Digital designer, ervaringsdeskundige perry@compion.nl
Van online advertentie tot flitsende Facebookpost, Niek maakt ze in een handomdraai. Met oog voor huisstijl en kwaliteit, creëert hij de mooiste designs.
Niek van Dijk Designer, huisstijlicoon niek@compion.nl
Floor is ons rekenwonder en geniet van cijfers. Met een scherpe blik houdt ze de administratie perfect op orde.
Floor Demes Administratief medewerker, rekenmachine floor@compion.nl
Silke is altijd op zoek naar de mooiste woorden en unieke ontwerpen voor onze opdrachtgevers. Ze is erop gebrand om haar gedachten uit te laten groeien tot de beste creaties.
Silke Baarda Stagiair Communicatie, schatzoeker silke@compion.nl
Met gevoel voor vorm en uitstraling gaat Tialda kleur geven aan ieder design. Met oog voor detail zal ze concepten, logo’s en huisstijlen tot leven wekken.
Tialda Haantjes Stagiair vormgever, kleurenpalet tialda@compion.nl

Meer van onze sfeer proeven?

Via Instagram geven we geregeld een kijkje achter de schermen. Zo leer je ons alvast veilig vanaf een afstandje kennen. Bevalt het? Volg dan ons kanaal of nog beter: loop eens binnen!