Vernieuwde Paradigm site de lucht in

Wij mogen vol trots vertellen dat de door ons vernieuwde website van Paradigm officieel de lucht in is geschoten! De opdracht waar wij mee aan de slag mochten was: “Maak een (her)ontwerp voor onze website die onze waarden nog beter reflecteert”. Daar wisten wij wel raad mee, want wij werken al jaren samen.

Paradigm is een ontmoetingsplaats voor iedereen die van muziek, kunst en creativiteit houdt. Ze organiseren niet alleen evenementen, het is ook een plek waar je jezelf kunt zijn en jezelf kunt uitdrukken in een gemeenschap met gelijkgestemde mensen. En dat moest de site natuurlijk ook uitstralen.

De site moest levendig, kunstzinnig, creatief en muzikaal zijn. En dat is volgens ons, en nog belangrijker volgens de opdrachtgever zeker gelukt. Het was handig dat onze websitebouwer Joost al een aantal keer het evenement heeft bijgewoond en dus het Paradigm gevoel al had ervaren (Joost houdt wel van een goed feestje). Zo kon hij dit gevoel nog beter doorvoeren in de website.

Wij hebben na het bekijken van de site in ieder geval wel zin in een feestje, dus wij trekken de champagneflessen open en gaan dat vieren, met de opdrachtgever zelf erbij natuurlijk!

Check it out yourself! https://www.paradigm050.com