Blijf top-of-mind bij je doelgroep met onze maatwerk contentplanning

Als bedrijf wil je bepaalde doelen halen bij je doelgroep. Om deze te overtuigen en aan je merk te binden, is het essentieel om top-of-mind te blijven. Of beter gezegd: je moet constant aanwezig zijn in je communicatie. Wij merken alleen dat veel opdrachtgevers daar niet de tijd voor hebben. Geen nood: onze contentplanning zorgt ervoor dat je altijd top-of-mind blijft bij je doelgroep (zonder dat je er omkijken naar hebt)! 

Wij geloven dat een contentplanning een hoop kan toevoegen voor jouw uitstraling als merk. Dat nieuwe product dat je gaat lanceren, het gezellige teamavondje of het (online) evenement die er binnenkort aankomt? Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep er op het juiste moment vanaf weet.  

De voordelen van een contentplanning  

Met onze contentplanning behaal je direct een aantal voordelen. Deze helpen je focus te houden op je eigen werkzaamheden én zorgen er tegelijk voor dat je zichtbaar bent bij je doelgroep. Onze voordelen zijn:

 • Wij plaatsen en monitoren de berichten 
 • Een contentplanning laat je vooruitkijken 
 • Je blijft top-of-mind bij je doelgroep 
 • Nieuwe doelgroepen lopen warm voor je merk 
 • Wij schrijven de tekst en regelen de vormgeving 

Strategische contentplanning

De strategie voor jouw contentplanning bouwen we via het 3H-model. Dit model gaat uit van drie lagen van content. Van basiscontent, naar terugkerende artikelen tot de momenten waar jij als merk naar toewerkt.

Contentplanning op maat

Bij voorkeur kijken we aan de hand van maatwerk wat je marketingmix aan content nodig heeft om de doelgroepen te bereiken. Zo sluit je zo goed mogelijk aan op de vragen, interesses en mediakanalen van deze groepen.

Toch merken we dat het soms gewenst is om in ieder geval op korte termijn met een goede basis te beginnen. Daarom hebben we voor social media een basispakket opgesteld. Deze is snel te activeren en zorg voor een goede, herkenbare en kwalitatieve herhaling aan content richting je volgers.

Social media-content

Dit pakket bevat de essentiële tools om top-of-mind te blijven bij je doelgroep op social media. We beheren de volledige contentplanning van al jouw social media-kanalen en zorgen dat de passie, interesse en expertise van je bedrijf naar buiten komt. In tekst én beeld. Samen met jou kijken we naar een juiste strategie en zorgen ervoor dat deze in hapklare brokjes aan je doelgroep gepresenteerd wordt. 

Dit regelen we voor je:  

 • Twee berichten per week
 • Plaatsing op Facebook, LinkedIn en Instagram
 • Verzamelen input, verzorgen van de tekst en vormgeving
 • Publicatie en monitoring

Content op maat 

Wil je volledig ontzorgd worden op het gebied van content? Dan is ons maatwerkpakket wat voor jou. Deze stellen we in een gezamenlijk adviesgesprek af aan de hand van jouw diensten, waarden en doelgroep en uit zich bijvoorbeeld, via het social media-pakket, een uitgebreide nieuwsbrief of prikkelende blog.  
 
Dit pakken we graag voor je aan: 

 • Uitgebreide social media-aanpak
 • Periodieke nieuwsbrieven
 • Blogs en/of nieuwsberichten
 • Offline mailingen
 • Persoonlijke mailingen

Aan de slag! 

Met deze twee pakketten willen we ervoor zorgen dat jij (bijna) niet meer om hoeft te kijken naar je contentplanning. Heb jij je diensten, waarden en doelgroep scherp? Dan zorgen wij ervoor dat jij top-of-mind blijft bij je doelgroep. Zó eenvoudig kan de aanpak van je communicatie zijn.  

Benieuwd wat wij voor jouw contentplanning kunnen betekenen?

Karinus helpt je graag verder!
Mail Karinus of bel 058 – 203 8076