Brain Fuel wordt een zelfstandig bedrijf

Onszelf en onze klanten creatiever maken tijdens het brainstormen, zo is Brain Fuel ooit ontstaan. Wat begon als een kaartenset en als app, is uitgegroeid tot een hele productlijn met trainingen, workshops en sessies. Met zowel nationale als internationale klanten is de start-up inmiddels een groot succes.

Hoewel we aan de ene kant laaiend enthousiast hierover zijn, ervaren we dat twee bedrijven opbouwen vanuit één kantoor de afgelopen tijd steeds meer verwarring gaf. Het is tijd voor duidelijkheid en een sterke focus. Daarom gaat Brain Fuel vanaf nu zelfstandig zijn eigen reis voortzetten. Eigenaren Geert en Friso zullen zich elk focussen op één bedrijf. Geert op OMK en Friso op Brain Fuel. Een krachtige stap voor beide bedrijven én voor beide ondernemers.

Onder leiding van Geert gaat OMK haar volledige aandacht in bestaande én nieuwe klanten steken. Voor onze klanten houdt dit in dat wij met nog meer aandacht en energie kunnen werken aan onze relatie, we sneller projecten kunnen opleveren en we pro-actiever gaan werken. Wij hebben zin in het vervolg van onze reis en hopen dat je met ons meereist. To infinity…and beyond!

Geert en Friso