Compion neemt BrandDogs over

PERSBERICHT: Corporate communicatiebureau Compion uit Leeuwarden neemt per 1 december alle activiteiten van het creatieve contentbureau BrandDogs over. Deze stap zorgt ervoor dat het bureau op een bredere manier antwoord kan geven op vraagstukken op het gebied van marketing en communicatie. 

Verschuiving in ambities

Door een verschuiving in de ambities van de huidige aandeelhouders van BrandDogs – Fedde Benedictus en Arthur Matien – kunnen zij hun volledige toewijding aan opdrachtgevers niet meer op lange termijn blijven garanderen. Fedde Benedictus: “We zien in Compion dé geschikte partij om onze opdrachtgevers en personeel onder te brengen. En wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat zij bij Compion in goede handen zijn.”

Van compionschap naar overname

Compion gelooft in de kracht van langdurige samenwerkingen en een vertrouwensband met klanten. “Binnen een samenwerking, of Compionschap zoals wij dit noemen, fungeren wij als communicatiepartner en nemen daarmee zoveel mogelijk communicatiewerk uit handen”, legt mede-eigenaar Geert Kuurstra uit. “Het is daarom ook prachtig om te zien dat uit ons Compionschap met BrandDogs nu zelfs deze overname volgt.”

Meer markten aanboren

Het portfolio van BrandDogs is een mooie aanvulling op die van Compion. Waar Compion vooral actief is in de business to business-markt, opereerde BrandDogs veel meer binnen de foodsector en business to consumers-markt. “Om opdrachtgevers blijvend te kunnen ontzorgen, halen we graag continu meer kennis en expertise in huis”, vult Compions mede-eigenaar Karinus Rauwerda aan. “Door de activiteiten en het personeel van BrandDogs over te nemen, kunnen we nu beide markten aanspreken.”

Voordat alles overgaat op merknaam Compion, blijven de eigenaren van BrandDogs nog een aantal maanden actief betrokken.