Corona-update Compion

De afgelopen dagen stonden in het teken van crisiscommunicatie voor onze vaste opdrachtgevers en de vele lopende opdrachten. Zij blijven voor ons op één staan, ook als dat de nodige aanpassingen vraagt in de manier van werken.
 
Het regende telefoontjes de afgelopen dagen, met vragen van onze opdrachtgevers. De modus crisiscommunicatie ging aan en we moesten ineens snel schakelen. De contentplanning van onze opdrachtgever Vos Opmaat moest bijvoorbeeld worden omgegooid en we plaatsten algauw Instagramstories over thuiswerkadviezen (volg hen vooral als je dit interessant vindt). Voor nieuwe opdrachtgevers gingen de positioneringssessies via de videochat.

Adapt, improvise, overcome

We kunnen er daarom eigenlijk ook kort over zijn: ook de komende weken blijven opdrachtgevers voor ons op één staan. Vrijwel al onze diensten kunnen we gewoon blijven uitvoeren. Onze werkomgeving is vooral online georiënteerd, dus het is voor ons gemakkelijk om te schakelen tussen kantoor en thuis.

We denken actief mee naar oplossingen voor plotselinge uitdagingen. Zodat er zoveel mogelijk vanuit een veilige thuishaven gewerkt kan worden. En zijn we toch op kantoor, dan werken we vanaf een gepaste afstand. Adapt, improvise, overcome. Of zoals we in Leeuwarden zeggen: “als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan!

Hulp nodig bij je communicatie tijdens deze hectische weken?

Geert helpt je graag verder!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076