Maak je kantoor in een handomdraai coronaproof

Het is bijna zover! We mogen bijna weer ‘normaal’ aan het werk. Voordat je echter met je voltallige team het kantoor binnenstormt: het blijft belangrijk om, ook na de versoepeling van de maatregelen, de hygiënevoorschriften te volgen.

Daarom introduceren wij een aantal middelen waarmee jij je kantoor in een handomdraai coronaproof maakt! Doordat we ze in jouw huisstijl leveren, activeer je medewerkers om er actief gebruik van te maken én maak je er nog een goede indruk bij klanten mee, ook!

Het belang van een coronaproof kantoor

Waarschijnlijk hebben we allemaal de neiging om terug te vallen in onze oude gewoontes wanneer we straks weer naar kantoor gaan. Dit is niet gek (het zijn immers gewoontes), maar ook niet helemaal verstandig. Ook nu de regels versoepelt zijn, is het namelijk van belang om hygiëne topprioriteit te geven. Sterker nog: we moeten wel.

Toch snappen we dat jij daar niet teveel over na willen denken. Dat hoeft ook niet: daarom zijn wij er!

Door middel van bewegwijzering, scheidingswanden, informatieborden en desinfectiemiddelen in jouw huisstijl zorgen wij in handomdraai voor alle middelen om jouw kantoor coronaproof te maken. Zodat jij en je team er met een gezond gevoel heen kunnen gaan én klanten kunnen ontvangen.

Dit levert het je op

Twijfel je? Niet doen! Het coronaproof maken van je kantoor levert je namelijk direct de volgende voordelen op:

  • Informeer medewerkers & bezoekers in een handomdraai
  • Je faciliteert én activeert de hygiënevoorschriften
  • Een duidelijk verdeling van werkruimte
  • Bescherm de gezondheid van eenieder in je kantoor
  • Alles geleverd in jouw huisstijl

Of bel gelijk 058-2038076‬

Maak in jouw huisstijl je kantoor coronaproof

Hierbij een greep uit de mogelijkheden waarmee wij jouw kantoor coronaproof kunnen maken. We gaan graag met je in gesprek om een pakket samen te stellen die op jouw wensen aansluit!

Alles-in-één desinfectiestation

Maak hygiëne op kantoor toegankelijk en gemakkelijk. Een alles-in-één desinfectiestation zorgt hiervoor – helemaal volgens de voorschriften.

Tip: plaats deze niet alleen bij de ingang, maar activeer medewerkers om er gedurende de dag gebruik van te maken!

Voorlichtingsmiddelen

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat de afspraken zijn en dat daar geen verwarring over mogelijk is. Met banners en doeken schep je voor iedereen duidelijkheid over de regels die gelden.

Geen verwarring over wat wel en niet mag, maar in één oogopslag weten waar je aan toe bent.

Bewegwijzering

De anderhalvemetersamenleving houdt waarschijnlijk nog wel even stand. Bewegwijzering maakt duidelijk waar je kan staan en lopen, zonder dat je elkaar voor de voeten loopt.

Denk hierbij aan het aangeven van looproutes en afstandsmarkeringen bij werkplekken en vergaderruimtes.

Bescherming

Maak het plaatje compleet met diverse beschermende middelen. Wij voorzien scheidingswanden voor werkplekken en eventueel mondkapjes voor je hele team – uiteraard voorzien van jouw identiteit.

Op maat geleverd

Dit alles leveren we natuurlijk op maat in jouw eigen huisstijl, afhankelijk van jouw werkomgeving en wensen. Ben je benieuwd hoe we je van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!

Creëer duidelijkheid in je werkomgeving

Samen zoeken we uit wat je nodig hebt
Mail Geert of bel 058 – 203 8076