Nieuw in het team: Carmen, Jeroen en Thijs

Compion heeft drie nieuwe stagiaires! Van februari tot en met juni versterken Carmen Schievink, Jeroen de Vries en Thijs Dierdorp ons team. Carmen studeert Mediavormgeving, Jeroen volgt de opleiding Commerciële Economie en Thijs is communicatiestudent. Tijdens hun stage leren zij meer over het bedenken van effectieve campagnes en strategieën. Uiteindelijk gaan ze ook aan de slag met de uitvoering hiervan.

Creatieve Carmen wil haar tijd bij Compion gebruiken voor het verbreden van haar kennis op het gebied van film. Dat zij hier talent voor heeft, is duidelijk. In haar vrije tijd gaat zij het liefst met een camera op pad. Carmen heeft een eigen YouTubekanaal (@Carmen Schievink) waarop zij korte (sfeer) films plaatst die zij met vrienden, familie en bekenden maakt. Als Carmen hier niet mee bezig is, hangt zij lekker op de bank met een goede serie of film. Je kunt haar ook heel blij maken met goede muziek, zo lang het maar níét Nederlandstalig is.

Jeroen is een optimist pur sang. Bij hem is het glas áltijd halfvol. Máár, hij is ook kritisch op de momenten dat hij kritisch moet zijn. Door zijn creatieve brein kan hij razendsnel met een nieuw idee op de proppen komen. Via Compion wil hij het werkveld verder verkennen en ervaring opdoen op het gebied van marketing. Als Jeroen niet met zijn studie bezig is, drumt hij. Hij heeft daarnaast nog een andere liefde: autosport. Van Formule 1 tot de Porsche Cup, Jeroen weet er alles van af. En hij is niet de enige in zijn familie die Formule 1 zo leuk vindt; zijn oma kijkt ook heel graag en is een enorme Max Verstappen fan. Een zondag alleen op de bank, zit er dus niet in voor hem.

Thijs is een echte avonturier. Hij heeft al veel verschillende landen bezocht en woonde zelfs negen maanden in Australië. Thijs is iemand die er niet voor terugdeinst om uit zijn comfortzone te stappen en out-of-the-box te denken over communicatieve uitdagingen. Als je een vraag hebt over schrijven of schrijfstijlen, kan hij je hier veel over vertellen. In zijn vrije tijd staat Thijs graag op de tennisbaan om een balletje te meppen. Hij is ook iemand die ’s avonds lekker op de bank ploft met een spannend boek, een goede serie of meeslepende games.

Op naar een leerzame én leuke periode samen!

Ook op zoek naar een stage?

Geert helpt je graag verder!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076