Nieuw in het team: Jildert en Nynke

De komende periode gaan Jildert de Haan en Nynke Hoekstra als stagiaires aan de slag met verschillende werkzaamheden. Jildert studeert Communication & Multimedia Design en Nynke Communicatie. Ze gaan hun kennis verbreden op het gebied van campagnes, communicatiestrategieën en de uitvoer hiervan. Ook leren ze meer over het bedenken, schrijven en beheren van alles wat met communicatie te maken heeft.

Jildert is graag altijd bezig. Hij maakt het liefst grafische ontwerpen en doet dat tot de late uurtjes. Het is dan ook niet gek dat de omgeving van Jildert hem beschrijft als duizendpoot. Dat zie je bijvoorbeeld in zijn passie voor fotografie, terwijl hij daarnaast tijd vrijmaakt om te werken aan projecten voor zijn grafisch bedrijf ‘Kryt Design’. En als hij nog tijd over heeft maakt hij als slagwerker muziek in verschillende orkesten of scheurt hij je misschien wel voorbij op zijn racefiets.

Nynke is het liefst de hele dag creatief bezig. Niet alleen tijdens haar studie maar ook in haar vrije tijd. Je komt haar vaak tegen met een goed boek in haar handen, het liefst buiten in de natuur. Het creëren van mooie dingen zit Nynke in het bloed. Ze haakt, ze schildert. Saai zeg je? Nee zeker niet! Nynke heeft ook een grote passie voor de Formule 1. Je kunt vast wel zelf invullen waarom haar kat Max heet. 😉

We kijken uit naar een leerzame periode!

Ook stage lopen bij ons?

Geert helpt je graag verder!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076