Wij zoeken een goed doel om kosteloos te ontzorgen

Ken jij een regionaal goed doel met een ontzettend mooi verhaal, maar zonder naamsbekendheid? Heeft het goede doel nog geen goed logo of goede huisstijl? Wij, 9 creatieve professionals, helpen daar graag mee en daarom gaan we kosteloos overwerken!

Om dit te kunnen doen zoeken wij een regionaal goed doel met een communicatievraagstuk. Op een vrijdagavond in oktober of november maken wij dit goede doel in 404 minuten (6 uur en 45 minuten) communicatief sterker. Ken jij een goed doel die onze hulp kan gebruiken? Lees dan verder en vul het formulier onderaan deze pagina snel in. Wie weet werken wij dan straks 404 minuten gratis voor jou!

Wie zijn wij?

Al ruim 10 jaar zijn wij expert op het gebied van branding, positionering, (web)design, (online) marketing en noem maar op. Met ons veelzijdige team, (van vormgever tot copywriter en van artdirector tot programmeur), doen wij er alles aan om onze opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van communicatie. Hierbij werken we nauw samen met onze klanten én de doelgroep.

Waarom willen wij 404 minuten overwerken?

Teambuilding is erg belangrijk voor ons. Omdat we binnen ons communicatiebureau dagelijks druk bezig zijn voor verschillende opdrachtgevers, werken we zelden tegelijkertijd aan één project. En om de teamspirit een extra boost te geven, willen wij met het hele team aan een opdracht werken. En hoe tof is het om dit te combineren met het helpen van een goed doel?!

Verder zijn we dankbaar te mogen groeien in deze hectische tijden, maar wij beseffen dat het voor veel organisaties knokken is. Om hen daarmee te helpen, willen we graag een regionaal goed doel vooruithelpen. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen met 404 minuten overwerken?

Buiten werktijd om willen wij een goed doel uit de brand helpen. In 404 minuten (6 uur en 45 min) lossen wij een specifiek communicatievraagstuk op, zodat de doelgroep weer wordt bereikt.

De organisatie die we zoeken dient een regionaal goed doel te zijn. Dit kan van alles zijn: een voetbalvereniging die geld inzamelt voor armere gezinnen, een organisatie die zich inzet voor eenzame ouderen of een regionale stichting die strijdt voor gelijkheid.

Wat kunnen wij?

  • Nieuwe huisstijl/logo ontwikkelen
  • Je website optimaliseren
  • Helpen (her)positioneren
  • Vrijwilligers werven
  • Je doelgroep beter bereiken
  • Je organisatie (online) beter in de markt zetten
  • Naamsbekendheid vergroten.

Niet alleen ontwikkelen wij een advies, wij creëren ook de bijhorende communicatiemiddelen.

Weet jij voor welk goed doel wij aan de slag moeten? Vul het onderstaande formulier in en wie weet ontzorgen wij dit doel binnenkort op het gebied van communicatie. Samen sterk!

Laat ons voor jou overwerken

  • Denk aan: optimalisatie van de website, merkpositionering, naamsbekendheid. Licht ook toe waarom dit vraagstuk belangrijk voor jullie is.

Heb je een vraag over dit project?

Geert helpt je graag verder!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076