Win! Gratis marketingadvies van Wilmer

Compion bestaat dit jaar 10 jaar en daarom trakteren we onder andere op gratis adviesuren. Ditmaal geven we 5x de kennis van Wilmer weg!

Wanneer jij dit wint, komt positioneringsexpert Wilmer 2 uur (digitaal of fysiek) langs om je te helpen bij je marketingvragen. Jullie gaan hierin in op de identiteit van je organisatie, de doelgroepen en de positie van je merk in de markt. En Wilmer kennende hou je er naast inzichten, ook direct een aantal concrete marketingideeën aan over.

Win je het gratis adviesuur van Wilmer, dan krijg je 

  • Antwoord op de vragen wat een positionering is, hoe je dit inzet voor je marketing en hoe je dat handen en voeten geeft. 
  • Ruimte om hem in dat uur alles op het gebied van marketing te vragen. Een aantal voorbeelden; Hoe voeg ik waarde toe voor mijn doelgroep? Hoe realiseer ik mijn positionering? Maar met andere marketingvragen kun je natuurlijk ook bij hem terecht. 
  • Handvatten en concrete tips om je doelgroep beter te bereiken
  • Drie tips voor meer inzicht in je doelgroep waar je direct verder mee aan de slag kunt.  

Kans maken op dit gratis marketingadvies?  

Schrijf je voor 19 april in via het formulier hieronder. Daarnaast loot je automatisch mee met onze andere winacties. Op 21 april krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Comp10n winactie

  • Wij zijn Compion, wie ben jij?
  • Zo kunnen we je makkelijk op te hoogte houden.

Over Wilmer en Compion  

Normaliter geeft Wilmer vanuit Compion marketingadvies aan bedrijven als Vos Opmaat, Wilhelmina pepermunt en Hellema.

Hij maakt deel uit van een team gedreven professionals, die fluitend naar het werk gaan. Het creatieve bloed stroomt bij Compion dan ook altijd door de aderen, jubilieumjaar of niet. De behoefte van de doelgroep zit altijd in ons hoofd voor welke opdrachtgever we ook werken. Dit leidt tot unieke en doeltreffende communicatieoplossingen.

Vragen over deze winactie?

Geert helpt je graag verder?
Mail Geert of bel 058 – 203 8076