Een hoogwaardige website voor Rooftop Merckt

Een uniek restaurant met adembenemend uitzicht op de Martinitoren en de andere highlights van Groningen. Rooftop Merckt opende onlangs haar deuren en wij creëerden daarvoor een site van hoog niveau. Met de site krijgen de bezoekers vast een voorproefje van de mogelijkheden van het exclusieve restaurant.

Fine dining op hoog niveau

Rooftop Merckt is voor gasten meer dan een rooftop bar. Het is een plek om tot rust te komen en op een bijzondere manier te genieten. Dit luxe restaurant is gelegen aan de Grote Markt in hartje centrum Groningen en is extra uniek door het glazen dak van Italiaanse makelij. Er is oog voor alle details.

Dat hebben we ook in de site terug laten komen. Wij als communicatiepartner hebben de wens voor een hoogwaardige website vertaald naar een passende stijl. Zowel in tekst als in beeld. Hierbij haalden we inspiratie en input op bij de opdrachtgever en uiteraard spraken we ook de chef voor zijn visie op exclusief dineren. Als geen ander hebben zij scherp voor ogen hoe de hoogwaardige kwaliteit terugkomt tijdens een diner.

Meertalige website

Bij de livegang van de website hebben we hem tweetalig opgeleverd, zodat hij ook past bij het internationale publiek dat vaak in de stad is. Met de site krijgen de bezoekers vast een eerste indruk van alle mogelijkheden van de exclusieve locatie.

Bij Rooftop Merckt kun je op hoog niveau genieten. Geniet ook vast mee en bezoek de website voor een unieke kijk op fine dining in de bruisende stad Groningen.

Ben jij klaar om ook jouw website naar een hoger niveau te tillen?

Karinus denkt graag met je mee!
Mail Karinus of bel Karinus