Online positionering voor De Ruiter’s Bakkerij

Wat is er lekkerder dan de smaak van speculaas? Als je het De Ruiter’s Bakkerij vraagt maar weinig… Wij verzorgden voor dit heerlijke merk de online positionering!

Over De Ruiter’s Bakkerij

Het échte bakkersspeculaas van De Ruiter’s Bakkerij wordt al 70 jaar gebakken in Ooltgensplaat. Aloude recepten en hoogwaardige ingrediënten staan aan de basis. Daarmee bakken ze in de bakkerij niet alleen de klassieke speculaasmolens, maar maken ze ook koffiekoeken, reuze speculaas, speculaaspoppetjes en speculaas winterkoekjes. 

In de afgelopen jaren is De Ruiter’s Bakkerij blijven innoveren. Qua smaak maar ook op het gebied van beleving. Het speculaas kreeg een rebranding, met onder andere een nieuwe verpakking. Deze rebranding vroeg ook om een vernieuwde website. Wij zetten onze tanden in deze opdracht en verzorgden de complete online positionering, inclusief de sociale media.

Een website om van te smullen

Om recht te doen aan de heerlijke koekcreaties en het ambacht van De Ruiter’s Bakkerij, hebben we de nieuwe website van A tot Z ontwikkeld. Van het maken van de smaakmakende teksten en het verlekkerende beeld tot het programmeren van de website. Bij het openen van de website gaat dan ook een wereld vol speculaas voor je open.

De Ruiter’s Bakkerij is niet voor niets de grootste speculaasproducent. De website omarmt dan ook het ambachtelijke en gezellige karakter van het merk en de warme smaak van het speculaas.

Het speculaas in beeld

Lente, zomer, herfst of winter; het speculaas van De Ruiter’s Bakkerij kan in elk seizoen. 

Om dit online nog meer onder de aandacht te brengen, hebben wij de gebruiksmomenten van speculaas in beeld gebracht. Speculaas wordt door de kruidige mix van specerijen zoals kaneel vaak gelinkt aan de herfst en de winter maar wordt veel vaker gegeten. Op brood, lekker buiten tijdens een picknick, bij de koffie of tijdens een high tea. Deze momenten zijn erg herkenbaar voor veel consumenten.

Wij kijken terug op een heerlijke samenwerking.

Jouw online positionering ook op orde?

Karinus helpt je graag mee!
Mail Karinus of bel 058 – 203 8076