Compion bestond in 2021 tien jaar

Bij een feestjaar horen traktaties en die deelden we met alle liefde uit! Dit deden we niet op één, maar op maar liefst 10 verschillende manieren. Zo vierden we dit jubileumjaar met acties voor ons team en opdrachtgevers, een actie voor goede doelen en verschillende winacties voor organisaties die zich hiervoor inschreven!

Kans maken op onze prijzen kon eenvoudig door je in te schrijven voor Comp10n. We hielden je daarmee op de hoogte van alle acties. Kans maken op prijzen was nog nooit zo makkelijk.

10 jaar? Was Compion niet net geboren?  

Dat klopt! De naam Compion is in 2019 geboren, maar als bedrijf bestaan we al sinds 2011. Hoe komt dit? En hoe kijken we naar de toekomst? Je leest het in het interview met ondernemers Geert en Karinus.

Hier was dat feestje – de terugblik

Team Compion maakt er altijd graag met jou een feestje van! We hebben als communicatiebureau niet voor niets ‘succes vier je samen’ al jaren als een van onze kernwaarden.

In 2021 vierden we extra feest. Bekijk een aantal belangrijke hoogtepunten in de video hieronder! (Spoiler; we beginnen natuurlijk met taart.)

Binnenkort ook samen succes vieren?

Geert helpt je verder!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076