Compionschap met Distinkt

Met trots kunnen wij aankondigen dat Distinkt een compionschap met ons is aangegaan! En dit gaan we zeker niet onder stoelen of banken schuiven. Wij gaan als communicatiepartner de organisatie volledig ondersteunen op gebied van communicatie en dit betekent dat wij gaan bouwen aan de communicatie van Distinkt.  

Distinkt laat verbeelding leven!

Distinkt, gevestigd in Joure, is een interieurontwerp en –realisatiebedrijf met een hele hoge standaard. Ze ontwikkelen unieke oplossingen voor kantoren, horeca, woningen en health centers. Hier draait alles om het creëren van unieke, effectieve ruimtes die ver boven de standaard uitstijgen. Creativiteit, kwaliteit en doelgerichtheid staan centraal. Het draait bij Distinkt om meer dan alleen ontwerpen; het is de complete ervaring vanaf het allereerste concept tot de laatste details. Of het nu gaat om interieurbouw, innovatieve ontwerpen, of unieke signature items, Distinkt laat verbeelding leven!

Dit gaan wij doen

Distinkt gaat hard! Ze zijn sinds hun bestaan ieder jaar verdubbeld. Als je zo hard gaat, is het logisch dat je communicatie dat niet altijd bijhoudt. Dus is het nodig om op een nieuwe, passende manier te uiten wie ze zijn. Net zoals een interieur dat met de tijd meegaat, moet de uitstraling van Distinkt weer naadloos aansluiten bij de kernwaarden die centraal staan. En dus gaan wij de uitstraling van Distinkt een make-over geven, waarbij stijl en identiteit hand in hand gaan. 

Als communicatiepartner zullen wij de communicatie voor Distinkt verzorgen. Op basis van het positioneringsadvies wat we al hebben gegeven, werken we de komende tijd aan een nieuwe website. Maar dat niet alleen. Hier horen ook nieuwe brochures, vernieuwende social media uitingen en andere communicatiemiddelen bij. 

“Nadat we referenties van andere opdrachtgevers lazen, hebben we contact gelegd met Compion. Na goed gesprek kwamen we er toch achter dat wij toen nog te klein waren om met de volle kracht van Compion te kunnen gaan werken. Nu een jaar later kan dit wel! We zetten in op film, fotografie, content en alles voor de website en socials.Compion zegt niet alleen wat ze doen, maar zet dit ook om in aansprekende daden. Dit was en is de reden voor Distinkt om te kiezen voor Compion.”

Johan van de Kamp – mede-eigenaar Distinkt.

Zijn jouw positionering en communicatie ook toe aan vernieuwing? 

Karinus helpt je graag verder!
Mail Karinus of bel 058 – 203 8076