Nieuw compionschap met Aeroscan

Wij zijn in de wolken van ons nieuwe compionschap met Aeroscan, en dit delen we graag met jou. Aeroscan brengt de bouw en de nieuwste technologie samen. Met drones inspecteren ze gebouwen en wijken in een handomdraai. Hoe tof is dat!?

Aeroscan verzamelt alle nodige inspectiedata vanuit de lucht. Hun eigen software digitaliseert het vastgoed. Hiermee worden onderhoudsbehoeften en inspecties op een snelle en eenvoudige manier in (3D) beeld gebracht. Zo worden bijvoorbeeld zaken als vocht, warmteverlies of technische gebreken in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen waardoor arbeidsintensieve processen versneld worden. 

Wij gaan aan de slag als communicatiepartner van Aeroscan.

We inspecteren hun complete positionering en ondersteunen hen bij alle communicatie- en marketinguitdagingen. We beginnen bij het optimaliseren van hun websites en het opzetten van een content strategie. Waarna we de complete uitvoer samen met Aeroscan ook uitvoeren. Zo brengen we Aeroscan naar een (nóg) hoger niveau.

We zijn trots dat we mee mogen bouwen aan dit mooie merk.  

Zelf ook een vliegende start maken met je positionering en het optimaliseren van jouw communicatie?

Neem gerust contact met ons op. We denken met onze ervaring op het gebied van positionering en sociale media graag met je mee.  

Breng jouw merk in beeld bij je doelgroep

Karinus vertelt je graag hoe!
Mail Karinus of bel 058 – 203 8076