Compionschap met Gomarus College en ROC Menso Alting

Gomarus College en ROC Menso Alting zijn een compionschap aangegaan met ons. We gaan beide scholen uitgebreid ondersteunen bij hun marketingcommunicatie. Zowel in strategie als in uitvoer.

We vernieuwden eerder al het beheersysteem voor beide websites en hebben het zo beter, sneller en overzichtelijker gemaakt. Nu gaan we onder andere aan de slag met magazines, arbeidsmarktcommunicatie, marketingcampagnes en strategisch advies.

Gomarus College en ROC Menso Alting zijn beide scholen die vallen onder de stichting Gereformeerde Scholengroep (GSG). Gomarus College heeft verspreid over Noord-Nederland 8 locaties met voortgezet onderwijs. Menso Alting is een gereformeerde mbo-school met opleidingen in de sectoren Economie, Gezondheidszorg, Welzijn en Dienstverlening.

Het Gomarus College en ROC Menso Alting bieden het mooiste onderwijs van Noord-Nederland op zowel vo- als mbo-niveau. Daar zijn we trots op en dat delen we graag met onze doelgroep via onze website, social media en magazines, die er fris en modern uitzien. Daarin is Compion voor ons een belangrijke schakel.

Gezien de krapte op de arbeidsmarkt is arbeidsmarktcommunicatie een belangrijk aandachtsgebied voor onze organisatie. Compion inventariseert onze kansen en zoekt naar de beste propositie. De combinatie van strategisch meedenken, actuele vakkennis over moderne communicatiemiddelen en nuchter doorpakken maakt het bedrijf tot een fijne partner

Ido van Veen – Adviseur marketingcommunicatie GSG

We kijken uit naar een fijne samenwerking met beide merken! Heb je vragen over de samenwerking of wil je ook met ons aan de slag? Fijn! We staat voor je klaar.

Klaar voor de volgende stap in jouw communicatie?

Geert helpt je graag verder!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076