Compionschap met Hellema

Met gepaste trots kunnen we mededelen dat Compion een samenwerking aangaat met Hellema B.V.  De komende tijd nemen we onder andere hun corporate website onder handen. Iets dat er bij ons natuurlijk in gaat als zoete koek!

Ontmoet Hellema

Hellema is een internationaal opererende koekjesfabriek, onder andere bekend van Smoeltjes, Kluskoekjes en Sun Best. Daarnaast leveren ze met hun private labels producten over de hele wereld. De koekjes van Hellema liggen inmiddels bij 80 landen in de schappen. Hellema begon ooit als kleine dorpsbakker in 1861, maar is uitgegroeid tot een van de grootste spelers wereldwijd op het gebied van koekjes. En dat ‘gewoon’ in het kleine Friese dorpje Hallum! 

Online positionering

Compion gaat aan de slag met de online positionering van Hellema, zodat het bedrijf ook digitaal helemaal mee kan gaan met de tijd. Zo willen we voor hun corporate website flinke sprongen maken op het gebied van gebruiksvriendelijkheid – toegespitst op een internationaal bereik. Daarnaast ondersteunen we het bedrijf op gebied van marketing en online branding. 

Wij trekken nog een pak koek open en houden je op de hoogte van de vorderingen! 

Ook jouw communicatie erin laten gaan als zoete koek?

Geert vertelt je graag het recept!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076