Goed nieuws! Wij gaan binnenkort verhuizen

De eerste dozen zijn al ingepakt, de nieuwe vloer is uitgezocht en de verbouwing is in volle gang. Met uitzicht op de ring van Leeuwarden en een heleboel m2 meer genieten wij straks van een nieuwe creatieve werkplek. Hier kunnen we als team nog beter samenwerken, sessies makkelijker in huis uitvoeren en hierdoor jou van nog mooiere communicatiemiddelen voorzien.  
 

We gaan verhuizen dankzij de groei die we mogen doormaken. Dit merken we zowel aan het stijgende aantal opdrachtgevers als het groeiende aantal teamleden. Hierdoor passen we niet meer in ons huidige kantoor. Dus, tijd voor wat groters én een nog zichtbaardere locatie. Want hoe mooi ons huidige kantoor in Crystallic ook is, we zitten onder een glazen kap en daarmee uit het zicht van voorbijgangers. Onze nieuwe locatie is straks heel snel te herkennen, hij ligt namelijk aan de rondweg, tegenover het MCL. 

Voor een bakje koffie of een bezoekje navigeer je vanaf 1 november naar Legedyk 4 in Leeuwarden. Tot die tijd ben je natuurlijk in ons huidige kantoor nog van harte welkom. Ook kun je onze social media in de gaten houden voor alle updates rondom de verhuizing.  

Wij kunnen in ieder geval niet wachten!