Nieuw compionschap met Grand Café Fire

Proost! Compion is een nieuw compionschap aangegaan met Grand Café Fire, dé plek in Leeuwarden waar je de hele dag ultiem kunt genieten van ontbijt, lunch, diner en borrel. Dat deze mogelijkheden er zijn dat weten wij (gevestigd in Leeuwarden) natuurlijk al langer, maar tijd om dit ook aan de doelgroep te vertellen!

De vraag waarmee Grand Café Fire bij binnenkwam was als volgt:

Kunnen jullie ons helpen bij onze sociale media?
Ons antwoord? Uiteraard!

Fire is bij veel Leeuwarders een bekend begrip. Maar het imago past niet meer bij het huidige bedrijf. Fire staat bij veel mensen nog bekend als gezellig café en voor een aantal zelfs nog als de discotheek die het vroeger was.

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken waarin luxe genieten de boventoon voert. Met een flinke investering is er een gloednieuwe keuken geplaatst en hier werkt een complete keukenstaf elke dag aan de beste gerechten. Tijd om Leeuwarden kennis te laten maken met Grand Café Fire, waar je kunt genieten van ontbijt, lunch, diner en borrel. Aan ons de taak om deze boodschap over te brengen.

We starten bij de positionering, zetten Grand Café Fire goed op de kaart

Om sociale media succesvol (en on fire) te laten zijn, is het goed te weten waarvoor je staat als bedrijf. Wat je positionering in de markt is. Je goede punten, je unieke punten.

Samen met Fire zijn wij daarom in hun positionering gedoken. Wie zijn ze, wat doen ze? Zo is Fire een plek voor levensgenieters om ultiem te ontspannen. Om onder de oranje parasols te genieten van een heerlijk ontbijt, de lekkere lunch of een bijzonder diner. Een aantal van de kernwaarden van het bedrijf laten we daarom in nieuwe content duidelijk naar voren komen. De gezelligheid, de unieke locatie en de hoge kwaliteit van de dienstverlening.

Nu de positionering helder is, is het tijd die positie ook te claimen.

Tijd om te vlammen: van start met sociale media

Met de positionering als basis, zijn we aan de slag gegaan met de sociale media en in dat proces zitten we nu volop. We maakten een passende huisstijl voor alle afbeeldingen, een unieke look-and-feel en aansprekende teksten passend bij de doelgroep.

Het is belangrijk de positionering goed neer te zetten, om hem later ook vast te kunnen houden. Momenteel werken we aan het uitvoeren van een contentplanning waarbij we alle werkzaamheden aan de sociale media van Fire uit handen nemen. Zo hebben zij er geen omkijken meer naar en versterken we het merk.

We blijven het vuur aanwakkeren

Om een bredere doelgroep te bereiken bouwen we onze werkzaamheden uit met optimalisaties aan de website en online campagnes. Ook maken we nieuwsberichten van belangrijke highlights zoals het nieuwe terras dat ze onlangs openden, waar we mooie persaandacht voor hebben kunnen genereren.

We zijn trots op deze samenwerking en de kans mee te bouwen aan dit mooie merk.

Zelf ook aan de slag met je positionering en inzet van social media? Neem gerust contact met ons op. We denken met onze ervaring op het gebied van positionering en sociale media graag met je mee.

Wij bereiken jouw doelgroep via social media

Karinus vertelt je hier graag meer over
Mail Karinus of bel 058 – 203 8076