Nieuw in het team: Dianne en Thijs

Wij mogen twee nieuwe teamleden verwelkomen bij Compion. Ons team wordt versterkt door Dianne Lageveen en Thijs Dierdorp. Dianne heeft een achtergrond in HR en Thijs is afgestudeerd in communicatie. Zij hebben er zin in om hun professionele skills in te zetten en verder te ontwikkelen bij Compion! 

Dianne is 23 jaar en is vorig jaar afgestudeerd in HR. Bij ons houdt ze de administratie op orde en ze gaat op termijn aan de slag met verschillende HR-werkzaamheden.  

Dianne is niet alleen een professional in haar vakgebied, maar ook een ware levensgenieter. In haar vrije tijd is ze graag samen met vriendinnen: “Ik vind het onder andere leuk om te shoppen en vind het ook heerlijk om lekker uit eten te gaan.” Daarnaast is ze dol op spelletjes en raadsels oplossen. Of het nu gaat om een spannend bordspel of een uitdagende puzzel, Dianne is altijd in voor een nieuwe uitdaging.  

“Mijn favoriete seizoen is de herfst. Ik kan er erg van genieten om lekker met een dekentje op de bank te zitten met een kopje thee in de hand en mijn kat op schoot”, zegt ze zelf.  

Thijs is een oude bekende van ons. Hij heeft voor de zomer zijn afstudeerstage bij ons gedaan en wij mogen hem nu verwelkomen in het team! Thijs komt ons tijdelijk versterken vanwege de drukte. We weten hier inmiddels maar al te goed wat we aan Thijs hebben: “Als je een vraag hebt over schrijven of schrijfstijlen, kun je bij mij terecht.” Als het gaat om communicatieve uitdagingen, stapt hij graag uit zijn comfortzone. 

Buiten zijn vakgebied om zoekt Thijs graag nieuwe uitdagingen. Hij houdt van reizen en heeft zelfs 9 maanden in Australië gewoond. “In mijn vrije tijd ben ik vaak op de tennisbaan te vinden en ‘s avonds vind ik het lekker om op de bank te ploffen met een spannend boek of een goede serie.” 

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking! 

Klaar voor de volgende stap in jouw communicatie?

Geert helpt je graag verder!
Neem contact op