Nieuwe stagiaires: Jorik en Hilda

Er zijn weer twee nieuwe stagiaires bij Compion! Van september tot en met december wordt het team van Compion versterkt door Jorik Wessels en Hilda Weidenaar. Jorik volgt de opleiding Communicatie & Multimedia Design en Hilda studeert communicatie. Tijdens hun stage gaan zij bezig met het bedenken én uitvoeren van effectieve strategiën en campagnes.

Jorik is een echte creatieveling. Hij is 25 jaar en studeert Communicatie & Multimedia Design aan de NHL Stenden in Leeuwarden. Hij heeft een passie voor het maken van zowel foto- als videocontent. Zijn talent hiervoor wil hij dan ook graag verder ontwikkelen bij Compion. Jorik is graag bezig met van alles en nog wat en is naast het maken van content ook op andere vlakken mega creatief. Hij maakt namelijk ook zelf elektronische muziek. Daarnaast houdt hij ook nog van allerlei soorten spellen zowel online als offline en hij is dan ook erg fanatiek. Vooral als het gaat om sport & spel zoals tennis. Als hij even tijd over heeft om te ontspannen, hangt Jorik lekker op de bank met een goede film. Zijn favorieten zijn de Lord Of The Rings films.

Hilda is een bezige bij die graag heel wat verschillende dingen onderneemt. Ze is 20 jaar en studeert Communicatie aan de NHL Stenden in Leeuwarden. Als het gaat om bedenken van nieuwe ideeën of het schrijven van teksten is ze dan ook ontzettend vindingrijk. Haar talent hiervoor wil ze dan ook graag verder ontwikkelen bij Compion. Hilda is creatief en uit dit op verschillende manieren. Van een magazine maken tot een korte documentaire en zo nog wel meer. Ze houdt van alles wat te maken heeft met eten, koken en bakken. Ze heeft verschillende bijbaantjes en is hierdoor altijd druk in de weer. Als ze dan nog wat tijd over heeft, is Hilda al snel in de sportschool te vinden.

Op naar een leuke én leerzame periode samen!

Benieuwd of onze stageplaatsen bij jou passen?

Geert helpt je graag verder!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076