Nieuwe corporate website voor Effectus-HR

Effectus-HR is hét bureau in Nederland als het gaat om het vinden van personeel. Hun unieke aanpak werkt al jaren effectief en onderscheidend. Samen ontwikkelden we een nieuwe corporate website waarin deze aanpak en het karakter van Effectus sterk naar voren komen.

Over Effectus-HR

Dat werving en selectie meetbaar anders kan, is te zien bij het bedrijf. Al hun professionals doen er alles aan om elke dag de juiste kandidaten voor verschillende organisaties te vinden. Ze zetten zich in voor verschillende personeelsvraagstukken op een manier die precies bij de opdrachtgever past. 

Met online meet- en marketingtechnieken vinden ze snel de goede kandidaten die écht binnen een organisatie passen. Door het gebruik van psychologie kunnen ze invloed uitoefenen op de keuzes van een kandidaat, of deze keuzes nou bewust of onbewust zijn. Ze blijven daarnaast innovatief en wendbaar door het gebruik van design thinking. Deze kennis deelt Effectus via de eigen academy én pasten we samen toe in de nieuwe website. 

Nieuwe effectieve website

Op de compleet vernieuwde website die we hebben gerealiseerd, staat de kennis van Effectus centraal. Deze kennis is al vanaf de homepage te vinden, waardoor de professionaliteit van het bedrijf gelijk duidelijk is. Op de website hebben we de mogelijkheid gecreëerd om persoonlijk kennis te maken met alle teamleden. Hierdoor laten we de sfeer en cultuur van het bedrijf goed naar voren komen.

Voor Effectus zelf geeft de website veel meer flexibiliteit in het beheer. Zij kunnen er nog makkelijker aan de achterkant mee werken. Naar buiten toe straalt het nu nog beter uit waar het bedrijf voor staat en met welke dienstverlening zij hun opdrachtgevers ondersteunen.

Benieuwd naar wat de website anders maakt? Neem alvast een kijkje achter de schermen:  

Het bedrijf in beeld

Om de website nog sterker aan te laten sluiten bij het verhaal van Effectus, hebben we een groot deel van de beeldbank vernieuwd met verschillende situaties uit het werk. Zo hebben alle teamleden nieuwe profielfoto’s gekregen. Daarnaast zijn er van alle teamleden profielvideo’s geschoten, zodat je als bezoeker nog meer de persoonlijkheid van de teamleden terugziet. Zo wordt het bedrijf gelijk herkenbaar voor de bezoeker.

Maar er is nog meer. We hebben ook verschillende bedrijfsvideo’s ontwikkeld die nog meer laten zien van Effectus. In één van deze video’s gaat het er bijvoorbeeld over waarom de teamleden bij het bedrijf zijn gaan werken. Opnieuw een passende manier om het persoonlijke karakter van het bedrijf terug te laten komen.

Al met al staat er een nieuwe website waarvan wij overtuigd zijn dat deze effect gaat hebben. Effect op onze samenwerking is er in ieder geval al, er lopen inmiddels meerdere nieuwe projecten waar we samen aan werken!  

Benieuwd wat wij voor jouw website kunnen betekenen?

Geert vertelt je graag meer!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076