Nieuwe online zichtbaarheid voor VISIBLE

Compion is al jarenlang trouw communicatiepartner van VISIBLE, het onderzoeks- & adviesbureau dat toezicht houdt op het gebruik van zorggelden. Nadat we eerder hun propositie scherp stelden en doorvoerden in drukwerk en beursmateriaal, was het nu tijd voor de volgende stap: de online zichtbaarheid.

VISIBLE opereert in de gestructureerde (en soms vrij droge) wereld van gemeentelijke wetgevingen en regelingen. Hetgeen wat zij doen, is echter heel vooruitstrevend. Ons voornaamste doel met de website was dan ook om de doelgroep te overtuigen van de betrokken en transparante werkwijze van VISIBLE. Dit uitte zich, naar ons idee, in een verfrissende look-and-feel ten opzichte van de rest van de sector!

Samenwerking

Opdrachtgever Alex verwoorde de samenwerking als volgt:

De samenwerking met Compion is al jaren heel prettig. Dit was ook het geval tijdens het project rondom onze nieuwe website. Ze luisterden goed en dachten mee met onze wensen. Dit werd vertaald naar een passend voorstel in zowel kwaliteit als budget. Daarnaast werd ons in het proces veel uit handen genomen en dat is precies wat wij in deze drukke tijden nodig hebben. Als je een website wilt die niet alleen technisch werkt, maar een effectieve doorvertaling is van je communicatiestrategie, tref je in Compion een goede partij!

 Alex Opmeer, Eigenaar VISIBLE

Jouw merk zichtbaar voor je doelgroep?

Geert helpt je graag verder!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076