Vrolijke presentatie van Twist Tarts

Lekker uit de vriezer, heerlijk uit het broodrooster. En dat met hetzelfde product! Hellema bracht de Twist Tarts onlangs op de markt. Wij zorgden voor de online positionering, passend bij deze lekkere koekjes en voor promotie van dit vrolijke product.

Over Twist Tarts

Twist Tarts zijn ook wel bekend als ‘toaster pastries’. Het is een knapperig koekje dat verkrijgbaar is in verschillende smaken, met een rijke vulling en onweerstaanbare frosting. En dan komt de twist! Je kunt ze op drie manieren eten: uit de magnetron, uit het broodrooster of uit de vriezer.

Uiteraard hebben wij ze als team gelijk ook even getest!

Als (communicatie)partner is dat natuurlijk het minste wat we kunnen doen.

Per bereidingsmethode maakten we een pakkende video

Een enthousiaste binnenkomer

Om de veelzijdigheid en het plezier dat bij de Twist Tarts hoort te presenteren, hebben wij een heerlijke website ontworpen en gebouwd die het product goed laat zien. Met onder andere leuke video’s waarin mensen snel zien hoe je de Twist Tarts kunt gebruiken.

Bezoekers worden op de website begroet met kleurrijke beelden van bewegende aardbeien en heerlijke stukjes chocolade, wat direct het speelse en lekkere karakter van het product weergeeft.

Eenvoudige maar smakelijke vormgeving

De website is niet alleen een feest voor het oog, maar ook gebruiksvriendelijk en informatief. Met een heldere routing en een vrolijke lay-out nodigen we bezoekers uit om meer te ontdekken over de heerlijke varianten van Twist Tarts.

De website is mooi in al haar eenvoud. De speelse uitstraling en dynamische content zorgen ervoor dat bezoekers enthousiast worden om Twist Tarts zelf te proberen. En natuurlijk is hij klaar voor een uitbreiding van nog vele andere smaken!

Promotie via sociale media

Naast de website hebben we ook een uitgebreid socialmedia-profiel opgezet. Met natuurlijk de uitleg om optimaal van het koekje te kunnen genieten!

Met kleurrijke en uitnodigende posts ontdekken volgers en targets hoe veelzijdig en leuk Twist Tarts zijn. Of het nu gaat om een verfrissende koude snack op een warme dag of een verwarmende traktatie in de ochtend, onze posts inspireren volgers om hun eigen Twist Tarts-momenten te maken!

De Twist Tarts zijn verkrijgbaar bij een groot aantal Albert Heijns. Wil je weten welke? Ontdek het meteen en bekijk gelijk de verrukkelijke website:

Zet ook je tanden in je communicatie.

Karinus smult ervan!
Mail Karinus of bel 058 – 203 8076