Nieuwe website #hierhuistinnovatie

Compion ging aan de slag voor het realiseren van een nieuwe website, die innovatieve samenwerkingen in de gemeente Smallingerland in het zonnetje zet!

Ontmoet #hierhuistinnovatie

Drachten en de Smallingerland zijn een broeiplek voor innovatie. Maar innoveren doe je nooit alleen – zeker niet in een wereld die zo snel verandert als deze. Om vernieuwingen goed van de grond te krijgen, moeten de O3 (Overheid, Onderwijs en Ondernemers) van Smallingerland de handen ineenslaan.

De methode? #hierhuistinnovatie brengt letterlijk in kaart waar de innovatie vandaan komt én om welke vernieuwingen jouw organisatie zit te springen! Dit is niet alleen virtueel: je krijgt ook letterlijk een InnovatieHuis in huis! Deze gaat rond tussen de O3-organisaties om gemakkelijk de vraag en behoefte rondom innovatie te verzamelen. Het team van #hierhuistinnovatie knoopt vervolgens die touwtjes aan elkaar vast en helpt het respectievelijke bedrijf verder.

Realisatie website 

Als zelfbenoemd experts op het gebied van kaarten maken (dit deden we onder andere voor Fries Ecosysteem en Wij Kopen Circulair), was dit project ons natuurlijk op het lijf geschreven. We realiseerden een website met een interactieve plattegrond, waarop direct te zien is welke bedrijven verbonden zijn met #hierhuistinnovatie. Een klik op een van de huisjes in de plattegrond, en je ziet direct waar het huis al is geweest en welk verhaal deze organisatie heeft op het gebied van innovatie.

Met succes! Vele ondernemers hebben het initiatief al ondertekend en het huis is op dit moment al vijf keer doorgegeven. Ben je zelf actief in Smallingerland en heb je kennis of vragen rondom innovatie? Haak dan aan op #hierhuistinnovatie.