Ontwikkeling nieuwe website voor Effectus-HR  

Hoe kunnen neuropsychologie, data én ervaring helpen bij het vervullen van vacatures? Effectus-HR weet er alles van. Zij ondersteunen organisaties, ook in tijden van grote personeelstekorten, bij het vinden van de juiste mensen. Samen realiseren we de nieuwe corporate website voor dit overtuigende merk.

Over Effectus-HR

De professionals van Effectus-HR zetten hun expertise elke dag in om de juiste kandidaten te vinden. Ze ondersteunen organisaties bij personeelsvraagstukken met een plan dat werkt, op een manier die bij past. Ze delen hun kennis in trainingen en adviezen niet alleen met opdrachtgevers maar ook met concullega’s uit de branche.

Met online meet- en marketingtechnieken vinden ze de goede kandidaten die écht binnen een organisatie passen. Daarbij maken ze ook gebruik van neurologische principes. Wist je bijvoorbeeld dat we als mens zo’n 100.000 beslissingen per dag maken, maar dat maar 5% daarvan bewust is?

Dat gegeven kun je bijvoorbeeld in het sollicitatieproces in je voordeel gebruiken. Hoe laat je die prettige werksfeer die er is bijvoorbeeld zien? Het plaatsen van planten in een ruimte, het kennen van iemands naam en de glimlach die je laat zien op het moment dat iemand je kantoor binnenstapt, dragen er allemaal aan bij.

Doelgerichte website

Om het bezoekers van de nieuwe website makkelijker te maken de juiste keuzes (al dan niet bewust) te maken, ligt de focus voor de nieuwe website op een aantal doelen. Zo willen we onder andere de website nog sterker aan laten sluiten op het verhaal van Effectus-HR, de diensten en doelgroepen. Dit gaat terugkomen in de mogelijkheden voor contact, de vormgeving, de fotografie en de personalisatie van webpagina’s op basis van realtime bezoekersgedrag.

De designs zijn inmiddels klaar, de fotoshoots staan gepland en we zijn nu volop aan het bouwen aan de techniek.

Wij zijn overtuigd!

Verdient jouw merk ook een overtuigende website?

Geert helpt je graag verder!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076