Live studio-opnames voor Philips

Denk aan moderne technologie en je kunt er absoluut niet omheen; de innovaties van Philips. Je wordt wakker met je Wake-up Light, gooit je piepers niet meer in het vet maar in de Airfryer en ook op het gebied van male grooming vind je bij Philips alle apparaten die je zoekt. Als prefered supplier van Philips volgen wij deze en andere innovaties op de voet. Onlangs brachten we er met live studio-opnames weer een aantal in beeld!

De innovaties van Philips

Philips is constant bezig met het innoveren van hun producten. Ze creëren oplossingen die mensen, data en technologie naadloos met elkaar verbinden. Hierdoor blijven ze hun concurrenten voor en ook nu staat er weer een nieuwe innovatie op het gebied van male grooming op het punt van lanceren.

Wat het precies is kunnen we natuurlijk niet verklappen. Maar dat het weer een verrassende innovatie is, spreekt natuurlijk voor zich!

“We really enjoyed working with Karinus and his team on the live streaming event. The team as well as the whole equipment is very professional ensuring good quality during the event. We felt well advised during the whole project and can recommend to work with Compion for such events.”

Ann-Kristin Kaiser, Sr. Consumer Marketing Manager Grooming

Internationaal gestreamd

Binnen Philips worden de nieuwe producten bedacht door de afdeling R&D. Deze innovaties worden door verschillende teams getest en toegepast in nieuwe producten. Vervolgens maken de marketeers van het hoofdkantoor hier een pakkende presentatie van. En that’s where we come in!  

Voor deze productpresentatie namen we de regie volledig uit handen, zodat de krachtige presentatie gedeeld kon worden met alle marketingmanagers wereldwijd. Van videoconcept en draaiboek tot de volledige uitvoer. Op deze manier maakten de internationale marketingmanagers op een duidelijke manier kennis met de ontwikkelingen. Zij konden het vervolgens uitzetten bij hun marketing- en salesteams.

Het team van Philips presenteerde tijdens deze live-opnames onder andere: doelgroep- & marktonderzoeken, concurrentieonderzoeken en kwaliteitstests.

Philips kreeg lovende reacties op de presentatie. Of dat nu aan de innovaties van Philips of onze innovatieve manier van in beeld brengen ligt, laten we graag in het midden. 😉 Wij kijken uit naar de volgende vernieuwingen!

Een online event, livestream of studio-opname voor jouw producten of diensten?

Karinus helpt je graag verder!
Mail Karinus of bel 058 – 203 8076