Ontwikkeling nieuwe website voor 8D Games 

Hoe kun je handen leren wassen met een game? Hoe vergroten we het fietsplezier onder kinderen en hoe maken we tieners weerbaar tegen online pesten? Een greep uit de verschillende vraagstukken waar 8D Games met volle interesse induikt en een toffe oplossing voor bedenkt! Wij gingen ook een uitdaging aan en maakten voor hen een nieuwe website.

Over 8D Games 

8D Games gebruikt spel om mensen te laten groeien. Van virtual reality experience tot bord- of kaartspel: voor iedere maatschappelijke uitdaging vinden zij de oplossing in de spelvorm die daarbij past. Zo ontwikkelen ze innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg, het onderwijs en de leefstijl- en beweegsector. Daarbij werken ze intensief samen met onderzoekers en kennisinstellingen binnen deze vakgebieden. Wetenschap, werkveld en alle vormen van spel samenbrengen; daar worden ze bij 8D Games blij van!

Met de kracht van spel

In de website hebben we de professionaliteit van het bedrijf naar voren laten komen, zonder in te leveren op het energieke karakter. Dat zijn twee factoren die beide belangrijk zijn voor het bedrijf maar die in de vorige site niet evenveel naar voren kwamen. Het team van 8D Games steekt alle energie het liefst in haar projecten. Daarom hebben we het beheersysteem zo ingericht dat het beheren van de site weinig tijd neemt. Een grote wens van de opdrachtgevers.

De nieuwe website zit vol met verbeteringen ten opzichte van de oude website. We hebben er namelijk voor gekozen niet alleen de eindproducten te laten zien, maar de content veel meer vanuit de vraag van de klanten te benaderen. Een presentatie meer vanuit het doel dan vanuit de tool.

Er is dus veel veranderd, maar wees gerust, het persoonlijke karakter van het team blijft ook in de nieuwe site overeind. Sterker nog, er ligt nu nog meer nadruk op. Deze vind je nog meer terug op de website door de gerichtere call to actions.

Het bouwen van een website voor 8D Games was net een spel. Met een duidelijk doel, verschillende spelers en strevend naar het beste eindresultaat. Level behaald!

Tillen we jouw website ook naar een hoger level? Game on!

Geert helpt je graag verder!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076