Smaakvolle website voor Graansilo Eten & Drinken

Graansilo Eten & drinken, gevestigd in de karakteristieke graansilo in Groningen, opende begin 2022 voor het eerst als restaurant haar deuren. En daar hoort natuurlijk een website vol karakter bij!

Over Graansilo Eten & Drinken

Het nieuwe restaurant is gevestigd in een 130 jaar oude iconische graansilo. Werd de silo vroeger nog gebruikt voor de opslag van gerst, tarwe en andere graansoorten, tegenwoordig is het de thuishaven voor het biermerk Graansilo. Met de komst van het nieuwe restaurant Graansilo Eten & Drinken wordt de smaak van bier gecombineerd met heerlijk eten en dat allemaal op een unieke locatie met prachtig uitzicht over het Winschoterdiep.

Website vol karakter

Stap je een restaurant binnen, dan merk je gelijk of je je er thuis voelt of niet. Of de gerechten je aanspreken, of de sfeer goed bij je past. Daarom hebben we er bewust voor gekozen om de sfeer van Graansilo Eten & Drinken ook door te voeren in de website.

In het design ligt dan ook een grote nadruk op fotografie. Ook komt het karakter van het pand in de rechte lijnen van het ontwerp goed terug. De website zelf straalt karakter uit en de bezoeker vindt snel wat hij of zij zoekt. Of dat nu de verrassende gerechten, de speciaalbiertjes of de unieke locatie is.

Uiteraard komen de gerechten goed naar voren. De heldere kleuren trekken meteen de aandacht waardoor je gelijk alle smaakcombinaties wilt proberen.

Maripaan Groep

Graansilo Eten & Drinken is onderdeel van de –bij Groningers welbekende- Maripaan Groep. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een grote organisatie met meerdere Jumbo-vestigingen, vastgoedprojecten en horecavoorzieningen in met name het Noorden van het land. Eerder maakten we ook de website voor Rooftop Merckt, een ander prachtig restaurant van de Maripaan Groep.

Ook een website nodig waarbij je gaat watertanden?

Geert vertelt je graag ons recept hiervoor!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076