Nieuwe website voor Maripaan Groep

Van 16 Jumbo’s tot 4 restaurants en van vastgoed tot biermerk. Je vindt het allemaal bij Maripaan Groep. Samen hebben we gewerkt aan een nieuwe corporate website die perfect bij de uitstraling en expertise van dit bedrijf past.

Over Maripaan Groep

Het begon allemaal met een Jumbo-vestiging in Groningen in 2002 en sindsdien is Maripaan enorm gegroeid. Het is nu een organisatie met meerdere Jumbo-vestigingen, horecagelegenheden, een eigen biermerk en meer dan dertig vastgoedprojecten in Friesland en Groningen.  

‘Samen hard werken, veel plezier maken en successen vieren’, dat is de visie van Maripaan. De organisatie wil samen met de medewerkers fans maken van alle gasten en klanten. Daarbij streven ze naar een steeds maatschappelijker verantwoorde manier van ondernemen. Deze visie en veelzijdigheid wilden ze dan ook graag terugzien op de nieuwe website. Als vaste onlinepartner én fan, pakten wij de opdracht graag aan! 

Veelzijdige website

Dat het bedrijf een grote speler is, straalt de website nu ook uit. Deze laat de slagkracht, professionaliteit en bredere expertise van de organisatie nu veel beter zien. Deze uitstraling past goed bij de cultuur van Maripaan, waarin de werknemers centraal staan. Zij krijgen alle ruimte om hun talenten zo goed mogelijk te benutten. De website geeft nu ook een actueel beeld van alle verschillende onderdelen binnen de organisatie zoals retail, horeca en teaming. Deze onderdelen hebben we overzichtelijk weergegeven, waardoor de bezoeker makkelijker en sneller informatie kan vinden.

De nieuwe website heeft niet alleen voordelen voor de bezoeker, maar ook voor Maripaan zelf. We hebben het oude beheersysteem opnieuw ingericht, waardoor de website makkelijker te beheren is. Zo kunnen we samen goed gebruik gaan maken van de nieuwe website voor Maripaan.

Professioneel en een fijne samenwerking. De samenwerking met Compion verloopt erg soepel. Voor de ontwikkeling van onze website werd er volgens een duidelijke structuur gewerkt. Compion denkt graag mee om samen tot het beste resultaat te komen. Onze nieuwe website ziet er top uit en verbeeld weer wie de Maripaan Groep is en waar we voor staan.

Ellen Tebbes – Directiesecretaresse Maripaan Groep

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de vernieuwde corporate website: 

Het is een samenwerking die niet op zichzelf staat. Zo maakten we eerder al de websites voor Rooftop MercktGraansilo Eten & Drinken en Maripaan bedrijfsservice. Daarnaast realiseerden we de techniek voor de website van Graansilo bier

Samen werken aan een website die bij jouw bedrijf past?

Geert helpt je graag!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076