Verfrissende relatiepakketten voor Fortuin

Afgelopen jaar bestond Fortuin Dokkum maar liefst 180 jaar! Tegelijkertijd vierde hun bekendste merk Wilhelmina ook een jubileum; dat verfrissende pepermuntje bestaat namelijk al 130 jaar. Dat wilde Fortuin niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom hebben we een bedankpakketje voor relaties ontworpen, samengesteld en verstuurd.

Fortuin, expert op het gebied van mint en snoep

Deze zoetwarenontwikkelaar staat al sinds 1842 bekend als expert op het gebied van mint en snoep. Fortuin heeft mede dankzij het merk Wilhelmina al sinds 1896 het predicaat hofleverancier voor het Nederlands Koningshuis.

Naast Wilhelmina voert Fortuin ook het merk D.F. en héél veel private label merken. Schappen liggen vol met producten van Fortuin en consumenten (lees: wij) zijn er gek op. Fortuin is voor inkopers dé partij om een nieuwe frismaker of snoepsoort op de markt te brengen.

Frisse pepermuntjes en warme sjaals

Na 180 jaar innovatie en uitbreiding, wilde Fortuin relaties bedanken voor de loyale samenwerking. Voor dit bedankje waren ze bij ons natuurlijk aan het juiste adres.
Iedereen houdt wel van een cadeautje en daarom hebben we gekozen voor een verrassingspakketje met een personal touch; een persoonlijke bedankbrief. Eén ding kon er absoluut niet in ontbreken: de frisse Wilhelmina pepermunt. Dat wisten we al voordat we begonnen. Om mensen te kunnen bewapenen tegen zoveel frisheid, hebben we een sjaal ontworpen en laten bedrukken. We gingen voor een donkerblauwe kleur en subtiel design, zodat relaties deze warmhouder ook met een nette blouse en colbert kunnen dragen.

Verrassing

De binnenkant van het pakketje hebben we bekleed in de huisstijl van Fortuin. Onderaan staat een QR-code die relaties naar een artikel over het 180-jarig bestaan leidt. Op deze Fortuinpagina staan ook de door ons gemaakte video’s, die laten zien wat er in 180 jaar allemaal gebeurd is bij de mintspecialist uit Friesland. Zo zit verfrissing, verwarming én entertainment allemaal in één brievenbuspakketje. Een extraatje dat echt voor een leuke verrassing zorgt.

Verras jouw relaties met een persoonlijke mailing.

Karinus denkt graag met je mee!
Mail Karinus of bel 058 – 203 8076