50 jaar Landman in één glossy

Schoonmaakbedrijf Landman wilde haar 50-jarig bestaan groots vieren, met onder andere een glossy! Daarom verzamelden we plumeaus, schoonmaakmiddelen en het personeel van Landman. Tijd om de medewerkers en alle verhalen in het zonnetje te zetten!

Over Landman 

Landman is al vijftig jaar actief in de schoonmaakbranche. Het hechte familiebedrijf begon als eenmanszaak en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar ruim 150 parttimekrachten werken en zo’n 25 fulltimers dagelijks aan de slag zijn. En dat doen ze -weten we inmiddels uit ervaring- vol passie en plezier. 

Tijd om alle verhalen die in die jaren zijn opgebouwd eens te bundelen!

De creatie van het magazine

Nadat we de gezellige sfeer van Landman hadden meegemaakt tijdens de voorgesprekken over het magazine, konden we los met het interviewen en fotograferen. We gingen langs bij vieze huurwoningen, schoongemaakte koophuizen en een spic en span vakantiepark. We zagen hoe een compleet nieuwe riolering werd aangelegd, hoe met behulp van een hoogwerker een buitenmuur opnieuw werd gevoegd en hoe heel veel ramen werden gewassen. Natuurlijk gingen we ook langs op kantoor. 

Onderstaand vind je het resultaat van persoonlijke interviews, fotografie die we speciaal voor het magazine op locatie hebben geschoten en een smetteloos ontwerp.

Blader door het schitterende magazine

Benieuwd naar de kracht van een glossy?

Karinus vertelt het je graag!
Mail Karinus of bel 058 – 203 8076