Digitaliseer nu ook jouw bedrijf met subsidie van de overheid

We leven in een digitale wereld waarin nagenoeg alle informatie met slechts een paar klikken te vinden is. Toch is digitalisering van je bedrijf niet vanzelfsprekend. Daarom is er nu een speciale subsidie, Mijn Digitale Zaak, waarmee jij met subsidie van de overheid de digitale basis van jouw organisatie op orde kunt brengen. Nog beter, je hoeft het niet zelf te doen! Je kunt tot € 2.500,- subsidie aanvragen om dit te laten doen door experts zoals ons.

Wat kun je met de subsidie Mijn Digitale Zaak?

De subsidieregeling Mijn Digitale Zaak is bedoeld om de digitale basis van het MBK in Nederland te verbeteren. Hoewel er veel informatie beschikbaar is over deze subsidie, is er ook veel onduidelijk. Als erkend uitvoerder van deze subsidieregeling weten wij precies hoe het werkt en welke werkzaamheden wel en niet in aanmerking komen voor subsidie.

Met de subsidie kun je onder andere:

  • Investeren in een website die goed werkt op desktops, tablets en mobiele telefoons
  • Investeren in je eigen webshop
  • Ervoor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines
  • Verbeteringen zoals e-mailmarketing, chatfuncties en klantfeedback toevoegen

Wat er nodig is om de digitale basis op orde te brengen, is voor elke organisatie natuurlijk anders. We gaan graag samen met jou aan de slag om een plan te maken. Wij hebben al uitgezocht hoe je optimaal gebruik kunt maken van de subsidieregeling. We kijken naar doelen van je bedrijf, je doelgroep en wat je nu doet. Aan de hand daarvan maken we een plan met acties die voor jouw organisatie de meeste impact maken.

Sparren over de mogelijkheden?

Wilmer heeft het er graag met je over!
Mail Wilmer of bel 058 – 203 8076

Hoe je de subsidie Mijn Digitale Zaak aanvraagt

Er zijn enkele details over de subsidieregeling belangrijk om te weten. De subsidie dekt 50% van je investering, op basis van een offerte. Je krijgt het subsidiebedrag waar je recht op hebt dus vooraf. Dit betekent dat je als ondernemer geen kosten hoeft te maken, voordat je duidelijkheid hebt over de subsidie. Het maximale subsidiebedrag is € 2.500,-. Een mooie korting op de start van onze samenwerking!

Je kunt de subsidie aanvragen van woensdag 17 mei tot en met vrijdag 14 juli. We verwachten dat veel bedrijven gebruik willen maken van deze regeling, en de totale subsidie pot is maar € 870.000. Wacht dus niet te lang en grijp ook deze mooie kans op jouw digitale basis op orde te brengen.

Ga aan de slag met jouw digitalisering!
Een sterke digitale basis voor je bedrijf is onmisbaar. We gaan graag samen met jou aan de slag om deze digitale fundering voor jouw bedrijf te realiseren!

Vrijblijvend advies van onze experts

Duidelijkheid over de subsidie voor je investering

Samenwerken met een erkende partij

Samen maken we een succes van jouw communicatie

Al meer dan 10 jaar werken wij vanuit Leeuwarden gedreven voor opdrachtgevers door het hele land. Het is ons doel om op basis van mooie samenwerkingen zo veel mogelijk impact te maken voor onze opdrachtgevers.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe je de subsidie Mijn Digitale Zaak optimaal inzet voor jouw organisatie? We vertellen je er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op. Overdag zijn we telefonisch bereikbaar op 058 – 203 8076, en je kunt altijd mailen naar [email protected].

We bespreken graag de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact op!
Mail Wilmer of bel 058 – 203 8076

Wat samenwerken met Compion betekent

Binnen onze samenwerkingen kijken wij naar hoe we zoveel mogelijk impact kunnen maken. Ons team bestaat uit experts die constant op zoek zijn naar verbetering (lees; vakidioten). Wij houden daarom niet van “u vraagt, wij draaien”. In plaats daarvan denken we graag met je mee! Je mag alles van ons vragen, maar wij vinden er wel wat van. Het effect van deze houding? Echte impact en verbetering voor onze klanten.

Ben je nog niet klaar voor persoonlijk advies? Geen probleem. Er zijn een paar stappen je die zelf al kunt zetten. De KVK heeft voor deze subsidieregeling een digitaliseringsscan gemaakt. Je kunt beginnen door deze vragenlijst in te vullen. Dit duurt ongeveer 20 minuten en geeft je een overzicht van stappen die jij kunt zitten op het gebied van digitalisering.

Ben je op zoek naar inspiratie en mogelijkheden? Lees dan onze klantcases. Hier leggen we niet alleen uit wat wij voor onze klanten doen, maar ook het proces dat hierachter zit. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop wij doelen realiseren voor onze klanten.

Of bel direct naar 058 – 203 8076

Hoe ziet het subsidietraject eruit

  1. We brengen jouw wensen in kaart en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden
  2. Op basis daarvan maken wij een offerte
  3. Jij vraagt de subsidie aan bij de RVO (geen zorgen, we helpen je waar nodig)
  4. Aanvraag goedgekeurd? Yes! We gaan aan de slag

Klaar om te digitaliseren? Vul dan direct je gegevens in. We voorzien je dan geheel vrijblijvend van meer informatie over Mijn Digitale Zaak en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vragen of meer weten?

Je mag altijd contact met ons opnemen
Mail Wilmer of bel 058 – 203 8076