Karinus Rauwerda versterkt Compion

Sinds 1 januari heeft Compion er een 2e eigenaar bij: Karinus Rauwerda. Hij zal samen met Geert Kuurstra de krachten bundelen en het bedrijf verder helpen op de ingeslagen koers.

Deze in Stiens wonende creatieveling heeft een rijke geschiedenis in grafisch design, drukwerk en projectmanagement. Zo was hij art director bij een groot communicatiebureau, heeft hij jarenlang visuele pracht en praal gecreëerd met zijn eigen bedrijf en heeft hij TV-programma’s bedacht voor SkyHighTV, (waarna hij nooit meer normaal naar televisie-programma’s kan kijken). Het bedenken van huisstijlen, positioneringen, verzorgen van drukwerk en aansturen van creatieve teams, zijn voor Karinus daarom gesneden koek.

Waarom is dit voor jou als opdrachtgever interessant
Waar Karinus met zijn ervaring een sterke basis vormt in branding en offline communicatie, heeft Compion onder leiding van Geert, al jarenlang ervaring in online communicatie. Door samen het roer in hand te nemen willen beide ondernemers een totaaloplossing voor de opdrachtgever aan gaan bieden voor al hun branding en communicatie. Daarbij blijft het plezier in ons werk, de kritische en meedenkende houding en de fijne persoonlijke omgang met opdrachtgevers voorop staan.

Zo zetten we dit jaar onze eerste krachtige stappen in onze eigen reis. Reis je mee?

OMK krijgt binnenkort een rebranding

Ja, dat lees je goed! Nu we onze koers verleggen naar zowel online als offline communicatie, dekt de naam ONLINE Media Koffer simpelweg niet meer de lading. Daarom heeft de huisstijl en identiteit van Online Media Koffer de afgelopen tijd op de tekentafel gelegen. Samen met het team hebben we onszelf opnieuw uitgevonden en antwoorden gegeven op vragen als: wie zijn we, passen we nog bij de vragen in de markt, welke markt willen we eigenlijk bedienen en met welke diensten en producten bieden we in die markt de beste oplossing. Daaruit zijn hele mooie uitkomsten gekomen waar we je de komende tijd langzaamaan meer over gaan vertellen.