Nieuw compionschap met Flow

Wij hebben een nieuw compionschap met Flow, en hier zijn we maar wat trots op! Want dit toffe bedrijf heeft als doel om gebruikers zich ontspannen en zeker over hun geld te laten voelen. Met de Flow app kunnen gebruikers automatisch sparen, budgetteren en beleggen.   

Inkomsten worden dankzij de app namelijk automatisch verdeeld over spaarpotjes, waardoor efficiënt met geld omgaan wel erg makkelijk wordt. Dit gaat veel verder dan een automatische overboeking van een vast bedrag per moment naar een willekeurige rekening. Met Flow kun je geavanceerdere combinaties maken, zoals: ‘Stort van elk binnenkomende betaling 19% naar de pot ‘BTW afdracht’. Of ‘Stort van wat er maandelijkse overblijft 12% in de pot voor beleggingen’. Flow wil het geld van haar gebruikers laten groeien, of ze nou ondernemer of student zijn.  

Er gelden strenge richtlijnen en er zijn licenties nodig om deze koppelingen te mogen maken. Dat Flow dit goed aanpakt, blijkt wel uit het feit dat zij als één van de weinige apps de Europese licentie hebben om dit te mogen doen. Hiermee kan Flow namens iemands bankaccount communiceren. Zij wonnen daarmee het vertrouwen van banken én investeerders. Zo stonden ze vorig jaar in de pitch bij Dragons Den en waren meerdere dragons overtuigd! 

Wij werken als copywriters en designers samen met het internationale team van Flow om de communicatie te versterken. We helpen Flow bij de contentplanning en creëren content voor social media, nieuwsbrieven en blogs.

Ook op zoek naar een goede flow in je content?

Karinus helpt je graag verder 
Mail Karinus of bel 058 – 203 8076