Nieuw in het team: Communicatiemedewerker Nynke 

Wij hebben een nieuw teamlid bij Compion! Nynke Bruinsma gaat ons team versterken als communicatiemedewerker. Met haar achtergrond als journalist bij onder andere de Leeuwarder Courant, weet ze heel goed hoe ze een sterke tekst moet neerzetten. En ze stelt de juiste vragen. Dat komt goed uit, want ze gaat nu nóg meer diverse content maken! Dat doet ze 32 uur in de week, dus je komt haar vast snel tegen.

Als communicatiemedewerker gaat Nynke onder andere aan de slag met:  

  • Het maken van creatieve short én long copy.
  • Het schrijven voor verschillende opdrachtgevers in verschillende schrijfstijlen.
  • Het maken en beheren van contentplanningen.
  • Het managen van projecten, ze weet precies wat er speelt.

Nynke zit vol ambitie. Ze wil haar creativiteit dan ook graag gebruiken voor verschillende soorten teksten. Met precies de juiste sfeer én boodschap voor de opdrachtgever. Naast het bedenken en maken van deze content, gaat ze ook projecten managen. 

Snel uitgekeken? Nynke zeker niet. Ze kan wel duizend keer dezelfde film kijken, al heeft ze daar de tijd vaak niet voor. Ze is namelijk vaak bij haar ouders te vinden omdat haar paarden daar staan. Niet alleen daar, maar ook op de werkvloer speelt de natuur een hele belangrijke rol voor haar. In de pauzes snuift ze graag frisse buitenlucht op en haar bureau vrolijkt ze op met leuke plantjes. Daarbij hoopt ze stiekem dat al haar collega’s ook vegetariërs worden! 

De sfeer zit er in ieder geval al in, we kijken uit naar wat we samen gaan maken! 

Benieuwd wat wij voor jouw communicatie kunnen betekenen?

Geert denkt graag met je mee!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076