Nieuw compionschap met Van Dam & Oosterbaan

Met trots kunnen wij vertellen dat Van Dam & Oosterbaan een compionschap met ons is aangegaan. Van Dam & Oosterbaan geeft maatschappelijke organisaties de informatie en handvaten om goed met data om te kunnen gaan. Onder andere door het gebruik van hun eigen datagame!

Over Van Dam & Oosterbaan

De hoeveelheid beschikbare data groeit, en de behoefte aan een goede duiding hiervan ook. Van Dam & Oosterbaan heeft een duidelijke missie: maatschappelijke organisaties meer uit hun data laten halen. Ze streven naar een maatschappij waarin organisaties maatschappelijke opgaven sneller, efficiënter, goedkoper en meer onderbouwd kunnen oplossen. Daar gebruiken ze volop data voor. Ze geven oplossingen, advies, trainingen, masterclasses en hebben een eigen datagame die jou op een ludieke wijze bewustmaakt van jouw eigen datageletterdheid.

Dit gaan we doen

Als communicatiepartner van Van Dam & Oosterbaan gaan wij ons bezighouden met het websitebeheer, werving, het organiseren van evenementen, het voeden van sales en het ontwikkelen van marketingmiddelen. We gaan de doelgroep raken en overtuigen van het belang van datageletterdheid.  

Van start

Zo zijn we al van start gegaan met een pakkend artikel over de ervaring van Súdwest-Fryslân na het spelen van de datagame. In deze datagame worden (maatschappelijke) organisaties meegenomen in een virtuele wereld, waarin ze een moord oplossen. En dit natuurlijk allemaal aan de hand van… data! De deelnemers krijgen inzicht in hoe je datakansen kan creëren. Mét een goede portie teambuilding en fun erbij.

Omdat we zelf ook gek zijn op data, kunnen we niet wachten om dit snelgroeiende bedrijf verder te ondersteunen met de communicatie.

Ook jouw cummunicatie uit handen geven aan een betrokken communicatiebureau?

Neem gerust contact op!
Mail Karinus of bel 058 – 203 8076