Nieuwe website Smoeltjes live

Nieuws om vrolijk van te worden! De nieuwe website van Smoeltjes staat online. De vrolijkste koekjes van Nederland hebben sinds kort een compleet door Compion vernieuwde website.

De lachende gezichtjes zwaaien, stuiteren en zweven je al bij de eerste klikken tegemoet. Bij het vrolijke merk hoort namelijk een uitstraling die een glimlach op je gezicht tovert, en laat dat nou net zijn wat wij door de hele website proberen te doen.

Voor het ontwerp van de site zijn we ze dicht mogelijk bij de compleet vernieuwde verpakkingen gebleven. Bij alle producten van Smoeltjes (de Smoeltjes speculaasjes, Smoeltjes Ufo’s én de Smoeltjes Spook koekjes) zie je deze elementen dan ook terug.

Uit het Hellema assortiment

De Smoeltjes rollen al 25 jaar uit de bakkerij van Hellema. Voor Hellema ontwikkelden we eerder al een compleet nieuwe online beleving en positionering. Met wie wij al een poosje optrekken.

Extra leuk is dat je op de website van Smoeltjes ook kunt puzzelen.

Op de verpakkingen van de Smoeltjes en de Smoeltjes Spook koekjes staan de puzzels, je vindt álle spelletjes inclusief antwoorden terug op de website.

Ook tijd voor een glimlach?
Bekijk de nieuwe site via smoeltjes.nl