Nieuwe WordPress Meetup Fryslân op 27 oktober

Bij Compion maken we al heel lang gebruik van WordPress en we delen hier ook graag onze kennis over! Daarom zijn wij mede-organisator van WordPress Meetup Fryslân. Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over het programma en in de regio Friesland woont.

De volgende meetup komt er ook alweer aan en zal gaan over ‘De toekomst van WordPress’. Twee interessante sprekers zullen hier hun kennis delen:

Sjoerd Blom geeft een tipje van de sluier over de nieuwe versie 6.1 van WordPress. Vanaf versie 1.5 in 2005 maakte hij al gebruik van het programma en hij weet hier dus ook heel veel van! 

Wat is de link tussen WereldProblemen en WordPress? Erik Joling gaat hier alles over vertellen. Hij gaat uitleggen hoe je met WordPress stappen kunt gaan zetten richting een duurzamere toekomst. 

Deze komende meetup zal plaatsvinden op donderdagavond 27 oktober in Z Leeuwarden. Je bent welkom vanaf 19.00. Wil jij hier ook graag bij zijn? Ga voor meer informatie en het aanmelden naar de website van WP Meetup Fryslân.

Benieuwd hoe wij WordPress toe kunnen passen in jouw project?

Geert vertelt je graag meer!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076