Gezocht: goed doel om kosteloos voor over te werken

Is jouw organisatie een goed doel met een mooi verhaal, maar ontbreekt de naamsbekendheid nog? Kun je om de communicatie te versterken betere social media content of een verbeterde website gebruiken? Wij helpen daar graag bij en daarom gaan we kosteloos overwerken!

Om dit te kunnen doen, zoeken wij een regionaal goed doel met een communicatievraagstuk. Op een avond in november maken wij dit goede doel in 404 minuten (6 uur en 45 minuten) gratis communicatief sterker. Ben jij een goededoelenorganisatie die onze hulp kan gebruiken? Lees dan verder en vul het formulier onderaan deze pagina snel in. Wie weet werken wij dan straks 404 minuten gratis voor jou!

Wie zijn wij?

Al ruim 10 jaar zijn wij expert op het gebied van branding, positionering, (web)design, (online) marketing en noem maar op. Met ons veelzijdige team, van vormgever tot copywriter en van artdirector tot programmeur, doen wij er alles aan om onze opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van communicatie. Hierbij werken we nauw samen met onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers waarvoor wij werken

Waarom willen wij 404 minuten overwerken?

We maken als bureau een mooie groei door. Groei die niet vanzelfsprekend is voor organisaties in deze tijd. Al helemaal niet voor goede doelen. Daar willen we graag iets aan doen. Een mooi cadeau dat onderdeel is van de 10 manieren waarop we dit jaar ons 10-jarig bestaan vieren.

Voor onszelf heeft dit ook een aantal voordelen. Het levert direct een fijne teamavond op én we werken met het complete team aan één opdracht, waar normaal het team meer verdeeld is over verschillende projecten.

“Met 404 overwerken helpen we een goed doel en hebben we gelijk een mooie teamavond te pakken. Win win dus.”

Geert, mede-eigenaar Compion

Wat kunnen wij voor jou betekenen met 404 minuten overwerken?

In 404 minuten (6 uur en 45 min) lossen wij een specifiek communicatievraagstuk op, zodat de doelgroep weer wordt bereikt.

De organisatie die we zoeken moet een regionaal goed doel zijn. Dit kan van alles zijn: een voetbalvereniging die geld inzamelt voor armere gezinnen, een organisatie die zich inzet voor eenzame ouderen of een regionale stichting die strijdt voor gelijkheid. Verder is het belangrijk dat er al een basiscommunicatie ligt, zoals een huisstijl.

Wat kunnen wij?

  • Je website optimaliseren
  • Helpen (her)positioneren
  • Communicatie voor de werving van donateurs of vrijwilligers creëren
  • Je doelgroep beter bereiken
  • Je organisatie (online) beter in de markt zetten
  • Naamsbekendheid vergroten.

Wij ontwikkelen niet alleen een advies, wij creëren ook zoveel mogelijk bijhorende communicatiemiddelen.

Is jouw organisatie het goede doel waarvoor wij aan de slag gaan? Vul het onderstaande formulier in en wie weet ontzorgen wij dit jou binnenkort op het gebied van communicatie. Samen brengen we jouw doel verder!

Meld je goede doel voor 15 oktober 2021 aan. In de week erna maken wij het gekozen doel bekend

Laat ons voor jou overwerken

  • Denk aan: optimalisatie van de website, merkpositionering, naamsbekendheid. Licht ook toe waarom dit vraagstuk belangrijk voor jullie is.

Heb je een vraag over dit project?

Geert helpt je graag verder!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076