De studio van Compion

Verhoog je online zichtbaarheid door je verhaal, trends en kennis te delen via een webinar, livestream of podcast. Onze eigen studio is hiervoor perfect. Hier kunnen we snel en flexibel jouw ideale uitzending realiseren en tegelijkertijd zorgen voor directe promotie richting jouw doelgroep!

Jouw bedrijf in beeld

Als communicatiepartner helpen we verschillende opdrachtgevers bij het verspreiden van hun boodschap via een livestream, podcast of webinar. Dat doen we regelmatig op locatie, en in onze eigen studio.

Onze webinarstudio in Leeuwarden geeft je verschillende mogelijkheden:

 • Webinars        
 • Livestreams  
 • Podcasts
 • Productonthullingen
 • Klantmeetings
 • Presentaties 
 • Presentatie van jaarverslagen
 • Optredens en studiosessies

Wat biedt onze studio?

 • Meerdere cameraperspectieven, bemand of onbemand.
 • Meerdere gelijktijdige audiosporen.
 • Hoogwaardige belichting.
 • Groot presentatiescherm (met de mogelijkheid om 1:1 in beeld te brengen).
 • Ruimte voor 1-3 presentatoren.
 • Aankleding in jouw huisstijl.
 • Sterke, stabiele verbinding.
 • Kwaliteit tot 4K.
 • Goed bereikbaar en gratis parkeren.

Wij denken met je mee

Met onze ervaring in videocasting staan we klaar om te helpen daar waar het nodig is. Of dit nu in de voorbereiding, de uitwerking of het promoten van je livestream is. Wij denken graag met je mee! 

Bekijk per onderdeel wat wij voor jou kunnen betekenen.

Voorbereiding

+ Maken van promotievideo’s:

We bieden ondersteuning bij de productie van hoogwaardige promotievideo’s of nemen het volledig uit handen. Van conceptcreatie tot postproductie.

+ Promotie, zowel online als offline:

We ontwerpen en produceren aantrekkelijk en effectief drukwerk voor promotiedoeleinden, zoals flyers, posters en brochures. We helpen je met jouw aanwezigheid op verschillende platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, etc. Daarmee brengen we jouw studio-event extra goed onder de aandacht.

+ Regelen / verwerken van aanmeldingen:

Wij nemen het hele aanmeldproces voor je uit handen. Van het instellen van het aanmeldingsformulier op de website, tot het bijhouden en beheren van bevestigingsmails, herinneringen en het verzenden van eventuele updates.

+ Het inbouwen van de livestream in je eigen website:

We helpen met de technische ondersteuning om live video-streaming rechtstreeks op jouw website te integreren.

+ Aankleden van de studio in jouw huisstijl:

Wij creëren samen met jou een studio-omgeving die jouw merkidentiteit weerspiegelt.

Uitzending

+ Moderatie van de chat: 

We bieden realtime ondersteuning en beantwoorden daarbij vragen van de deelnemers. We helpen met het beheren van de online gesprekken om ervoor te zorgen dat de communicatie productief en respectvol blijft. We houden toezicht op de chat, om zo ongepaste inhoud of gedrag te voorkomen en te behandelen.

+ Verzorgen van naambalkjes: 

We personaliseren naambalkjes voor de deelnemers om hun identiteit en rol duidelijk weer te geven. Zo zien kijkers gelijk in beeld wie er aan het woord is.

+ Titelschermen: 

We ontwerpen en presenteren aantrekkelijke titelschermen om elk segment of onderwerp van de presentatie te introduceren en houden rekening met branding, thema’s en de aard van de presentatie. 

+ Tonen van presentaties:

We beheren de weergave van digitale presentaties tijdens jouw uitzending. We zorgen voor soepele overgangen tussen dia’s en onderwerpen. We kunnen eventueel ook de inhoud van de presentatie maken of bewerken, afhankelijk van jouw wensen.

Aftersales

+ Exporteren van de opname naar platformen zoals YouTube, Twitch of Vimeo:

Na afronding van de opname, zorgen wij voor de post-productie, inclusief editing, mixen en masteren om de beste kwaliteit output te garanderen. En we exporteren de opnames naar verschillende platformen, zoals YouTube, Twitch en Vimeo.

We houden ons aan de richtlijnen en specificaties van elk platform om ervoor te zorgen dat jouw content er op zijn best uitziet en correct wordt afgespeeld. Daarnaast kunnen wij ook helpen met het optimaliseren van de metadata, tags en SEO van jouw video’s om de zichtbaarheid te vergroten en meer kijkers aan te trekken.

+ Versturen van de opname of andere informatie naar de deelnemers:

Wij helpen met de communicatie richting alle deelnemers of ontvangers van de opname. Deze sturen we, indien gewenst, naar hen op in het gewenste formaat. Afhankelijk van jouw voorkeuren en behoeften, kunnen we ook aanvullende informatie en materialen meesturen, zoals notulen, presentatieslides, transcripties en meer. Ook helpen we met het uitvragen van feedback om ervoor te zorgen dat zij een volgende keer de best mogelijke ervaring hebben.

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Ontdek wat wij voor hen realiseerden.

Klaar om te beginnen?

Geert helpt je graag verder!
Mail Geert of bel 058 – 203 8076

Morgen weer een professionele uitzending?

Wanneer je eenmaal een uitzending in onze studio hebt uitgevoerd, liggen alle materialen daarna snel klaar. Hierdoor kunnen we eenvoudig en snel een nieuwe uitzending realiseren. Dat is de kracht van Compion.

Liever een studio op locatie? 

Als je liever de opname wilt doen op een eigen locatie of inspirerende plek, dan is dat geen probleem! Wij bouwen een studio helemaal naar jouw wens op de gewenste locatie. Zo kun je de setting nóg sterker aan laten sluiten op de inhoud. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Wat wil jij gaan uitzenden?

We maken het graag met je mogelijk!
Neem contact op

Offerte aanvragen

Studio aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Laat ons weten wat je bezighoud en wat jij wil uitzenden!