Jouw bedrijf online zichtbaar met Compion

Compion brengt jouw merk in beeld bij je doelgroep. Onze online marketing zorgt ervoor dat potentiële klanten je goed kunnen vinden, je boodschap snappen en worden aangezet tot actie. Wil je meer leads, nieuw personeel of juist gebruiksgerichter informeren? Wij helpen je met elk vraagstuk. En omdat onze dienstverlening veel breder is dan alleen online, kunnen we de middelen ook direct koppelen aan je offline communicatie. Zo bouwen we aan een sterk merk.

Wat is online marketing? 

Online marketing zet jouw bedrijf op de (digitale) kaart. Jouw merk wordt gepromoot op de manier die bij jouw positionering past. Door middel van verschillende technieken als zoekmachineoptimalisatie (SEO), socialmedia-marketing, e-mailmarketing en contentmarketing, komt jouw bedrijf in de schijfwerpers. 

De voordelen van online marketing 

Jouw bedrijf krijgt een groter bereik 

Door de inzet van online marketing kunnen we eenvoudig jouw bereik uitbreiden naar nieuwe regio’s om jouw doelgroep te bereiken. We promoten jouw producten of diensten consistent, om zo herkenning creëren en het aantal conversies te vergroten. 

Gerichte doelgroepen 

Met online marketing kunnen we jouw doelgroep heel nauwkeurig bereiken. Dit doen we op basis van demografische gegevens, locatie en interesses. Zo bereik je mensen die het meest geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. 

Meetbare resultaten 

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk resultaten zien én begrijpen. We maken je campagnes daarom eenvoudig meetbaar en gemakkelijk te analyseren. Je krijgt een nauwkeurig inzicht in onder andere jouw websiteverkeer, interacties en conversies. Hiermee kan je jouw marketingprestaties beter interpreteren en zie je in één oogopslag waar verbeteringen mogelijk zijn.

Strategische investering

Als ondernemer wil je natuurlijk niet onnodig kosten maken. Gelukkig is online marketing kostenefficiënter dan de bekende traditionele marketingmethoden. Door gericht te targetten en op het juiste moment te optimaliseren, kan je jouw marketingbudget effectiever inzetten en kosten besparen.

Interactie en betrokkenheid

Door het gebruik van de juiste filters, kanalen en content krijgt iedere doelgroep jouw boodschap te zien op precies het juiste moment. Deze vorm van personalisatie zorgt voor meer interactie en betrokkenheid met jouw merk en aanbod.

Flexibiliteit

Van een kleine koerswijziging tot een geheel nieuwe strategie; met online marketing kan je gemakkelijk en snel inspelen op jouw laatste ideeën. We houden dagelijks campagnes in de gaten en sturen direct bij wanneer nodig.

Mede dankzij onze online campagnes heeft Wonen aan water Makelaars hun doelstelling; het verdubbelen van de verkoop van het aantal woningen, gehaald. 

Theo Groen – Wonen aan water Makelaars

Maak ook jouw merk online zichtbaar.

Wilmer regelt het voor je!
Mail Wilmer of bel 058 – 203 8076

Wij maken deze merken zichtbaar

Jouw merk zichtbaar op de juiste platformen

Door de inzet van personalisatie zorgen we ervoor dat jouw boodschap precies terecht komt bij de kanalen die je doelgroep gebruikt. Zo gebruiken we grote bekende platformen, maar ook lokale, branchegerichte websites.

Dit kunnen wij voor je doen

 • Zoekmachine-optimalisatie (SEO)
  Jij wilt natuurlijk dat jouw bedrijf bovenaan staat in Google. Om dat voor elkaar te krijgen optimaliseren we onder andere jouw website, zodat je organische vindbaarheid beter wordt. We zorgen er daarbij voor dat je voldoet aan het zoekmotief van je doelgroep.
 • Zoekmachine-advertenties (SEA)
  Advertenties zijn handig, maar die moeten natuurlijk wel gezien worden. Met SEA zorgen wij ervoor dat jouw advertenties goed opvallen en zo hoog mogelijk in alle zoekmachines staan.
 • Video-advertenties
  Video-advertenties op platformen als Youtube en Tiktok doen het goed. Daar wil jij natuurlijk ook van kunnen profiteren. Wij zorgen voor filmpjes die impact maken en boodschappen die worden onthouden.
 • Display-advertenties
  Met display-advertenties is jouw merk zichtbaar op de websites die je doelgroep veel bezoekt. We gebruikt hiervoor verschillende soorten banners die de juiste aandacht trekken.
 • E-mailmarketing
  We bereiken jouw doelgroep direct met doelgerichte en gepersonaliseerde e-mails. Nieuwsbrieven automatiseren we, zodat jouw klanten altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws.
 • Analyses
  Binnenkomende gegevens monitoren we constant en we interpreteren de resultaten voor je. Is er bijsturing nodig? Wij gaan meteen aan de slag!
 • Socialmedia-advertenties
  We beheren jouw advertenties op alle grote socialmediakanalen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok en Youtube.

Daarom Compion

Jij wilt natuurlijk dat je bedrijf online gemakkelijk gevonden wordt. Daarvoor heb je een betrokken partner nodig die door de bomen het bos nog ziet. Websites zijn er te over, maar met behulp van onze expertise gaat jouw merk straks écht opvallen. Heb je zelf een idee? Jij vraagt, wij denken mee en pas dán draaien we. Allemaal voor het beste resultaat. Nuchter en eigenzinnig; zoals het noorderlingen betaamt.

Welke doelen wil jij bereiken?

Wilmer gaat deze uitdaging graag met je aan!
Mail Wilmer of bel 058 – 203 8076

Of stuur ons je vraagstuk toe.
We nemen dan contact met jou op.

Online marketing aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*